Livsstil Sponsoreret indhold

Hornbæk Havnefest 2019 – som i de gode gamle dage

Tradition, hygge og børnevenlig bliver nøgleordene, når Hornbæk Havnefest den sidste weekend i juli løber af stablen. 350 frivillige sikrer at både stemning, sikkerhed og service er i top. Havnefestens overskud går til ungdomsarbejdet i foreningslivet i Hornbæk.

Dette års udgave af Hornbæk Havnefest finder sted i weekenden 26.-28. juli i Nordsjællands hyggeligste havn. Festen søger i år tilbage til rødderne og lover en fest, hvor nøgleordene er tradition, hygge og børnevenlig. Det vil sige, at der i år bliver gjort ekstra meget ud af at give børnefamilierne en uforglemmelig oplevelse.

Billetter købes ved indgangen for én dag ad gangen / 80 kr. for voksne pr. dag og 40 kr. for børn i alderen 7-14 år. Børn til og med 6 år kommer gratis ind.

Festen starter fredag

Fredag den 26. juli slår festpladsen porten op kl. 17, hvor madboderne står klar med frisklavede lækkerier til alle. Publikum kan denne aften se frem til to fede åbningskoncerter med henholdsvis den dansksprogede popduo Souvenirs og Gasbox. Herefter er der afterparty i Vise Vers Teltet med Hornbæks eget boyband, Sweet Charlie 5, og underholdning i Hyttefadet med Jane & Shane. I Molebaren ”Fredsfisken” vil duoen Tanstrup Hesse sprede hygge og god stemning med akustisk guitar og sang.

Legendarisk Damefrokost

Lørdag den 27. juli 2019 kl. 12 starter Hornbæk Havnefest med den legendariske Damefrokost for alle Hornbæks skønne kvinder. Årets tema er Badehotellet – flotte præmier til bedst udklædte og til dem, der kan svare rigtigt i den store Hornbæk-quiz. Billetter købes på forhånd i Havnekiosken.

Havnefest i børnehøjde

Både lørdag og søndag vil strandlegepladsen danne rammen om ”Havnefest i børnehøjde”. Her vil der være masser af aktiviteter for de mindste børn.
Det er her, man tilmelder sig søndagens store Sildekasseræs, med racerkører Torkild Thyrring som speaker. Om søndagen kan børnene og deres forældre også se frem til det store ”Åh Abe-show” med Mek Pek, Anna Spejlæg og Anton Falk, der optræder med alle de kendte børnesange.

Plankedyst og Slidskeræs

Både børn og voksne plejer at få nogle fornøjelige timer ud af de to havnefest-klassikere, plankedyst og slidskeræs.
Lørdag kl. 17.30 kæmper de fire foreninger bag havnefesten på planken, hver repræsenteret ved to stærke, unge hornbækkere. Søndag kl. 15 er et rekordstort felt af modige selvbyggere parat til at sejle ned ad slidsken i deres ofte imponerende flotte plimsollere.

Fed musik hele weekenden

Musikken lørdag og søndag vil som altid være i top. Arrangørerne har i år dyrket talenterne i nærområdet. Der vil blandt andet være koncerter med det 35 personer store Helsingør-kor Læderhalsene, de populære Beverly Hills Orchestra og ikke mindst Poul Halberg & Friends.

Gratis sildebord til de kvikke

Søndag kl. 10 bydes der indenfor til endnu en af havnefestens klassikere, Det store Sildebord. Stå tidligt op og køb din entré inden kl. 10. Så er Sildebordet gratis! Sildebordet serveres i Kabyssen – man skal selv betale for drikkevarer.

NYHED: Folkekøkkenet på Hornbæk Havnefest

Årets store nyhed er den nye molebar ”Fredsfisken”, som det populære Folkekøkkenet Hornbæk står bag. ”Fredsfisken” er tænkt som et hyggeligt og tilbagelænet hjørne, hvor maden er 100 procent vegansk efter opskrifter udviklet til lejligheden. Glæd dig også til fællessang og levende musik med duoen Tanstrup Hesse og bandet ”Rovdrift” med sanger og skuespiller Carsten Bjørnlund, kendt fra DRs serie ”Arvingerne”, i front.

Se mere her

Læs alt om Hornbæk Havnefest 2019 på hjemmesiden www.hornbaekhavnefest.dk og på facebook i gruppen “Hornbæk Havnefest 2019“.

 

 

I samarbejde med Hornbæk Havnefest