Livsstil Sponsoreret indhold

home Løgstrup & Thomsen: De friske ejendomsmæglere

Andreas Løgstrup og Tobias Thomsen, de to friske indehavere af ejendomsmægler-forretningen home Løgstrup og Thomsen, står indenfor døren og deler brede smil og faste håndtryk ud, til dem der kommer ind i butikken. Til højre for indgangen står et bordfodboldbord og lokker til venskabelig kamp. På mødebordet står servicen klar til fællesfrokosten. Og på væggene hænger fotos af tilfredse kunder, arm i arm med de imødekommende mæglere.

Der er i det hele taget en gennemgående god atmosfære i lokalerne, og medarbejderfilosofien i home Løgstrup og Thomsen er da også, at skabe så god en hverdag for medarbejderne som muligt – og selvfølgelig for alle de besøgende.

Hele medarbejderstaben i home Løgstrup og Thomsen

“Når vi møder ind om morgenen er det med morgenkrammere og highfives. Vi bruger så meget tid med hinanden – så vi prioriterer at vi skal have det godt i den tid. Det kan vores kunder mærke, ligesom vores familier når vi kommer hjem efter en lang dag, og stadig er i super godt humør”, fortæller Andreas Løgstrup og Tobias Thomsen.

Fokus på hold ånd

Udover den tid de bruger sammen med kollegaerne i forretningen, prioriterer de også sociale arrangementer, hvor de lærer hinanden at kende på et mere personligt plan. De fejrer både mærkedage sammen, spiser middage, tager på udflugter og weekendture – og en masse andet.

Her er Andreas Løgstrup og home sælger Mille Nielsen Flintrup til Wienerbrødsløbet 2018

Andreas Løgstrup og Mille Nielsen Flintrup begiver sig ud på 5,5 km ruten til Wienerbrødsløbet

”Når vi har det godt bliver vi også bedre til vores arbejde. Det bedste er, når vi kan bruge vores energi på at hjælpe købere og sælgere godt videre. Nogle skal flyttes lidt. Det er det vores opgave at læse folk, så de lander det helt rigtige sted”, fortæller Andreas Løgstrup og Tobias Thomsen.

Der kan være mange følelser på spil i forbindelse med køb og salg af privat ejendom. Det er en kæmpe stor ting for mange, og ejendomsmæglerne kommer ofte tæt på købere og sælgere. Ikke én af de mange mennesker de møder er ens. Ejendomsmæglernes egen trivsel er derfor vigtig, så de kan fokusere ét hundrede procent, og dermed tilbyde den bedst mulige sparring med alle.

Om home Løgstrup & Thomsen

Andreas Rosenkilde Løgstrup og Tobias Vadstrup Thomsen er partnere i home Helsingør på 6. år. De er begge lært op i home, hvor de også mødtes professionelt for 14 år siden. Men egentlig kender de hinanden helt tilbage fra barndommen i Snekkersten. Venskab og partnerskab går hånd i hånd hos home Løgstrup og Thomsen.

Har du brug for sparring i forbindelse med køb eller salg af ejendom, så ring til mæglerne og book et møde, eller kig forbi her:

home Løgstrup & Thomsen
Kongensgade 8 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 49214921
home.dk

I samarbejde med Home Løgstrup & Thomsen