Livsstil Sponsoreret indhold

Helsingørs bedst sælgende mægler for femte år i træk

Humøret er højt i mæglerforretningen home Løgstrup & Thomsen, som er bedst sælgende mægler for salg af boliger i Helsingør for femte år i træk.

”Vi er super glade. Udover en sund forretning og et flot salg, bød 2018 blandt andet på en udvidelse af mæglerstaben. Det er en god fornemmelse at gå ind i det nye år på. Vi er fulde af optimisme og meget taknemmelige”, fortæller medindehaver Andreas Løgstrup.

Traditionen tro ser mæglerne hos home Løgstrup & Thomsen tilbage på året der gik. Bordet i mødelokalet fyldes med varm kaffe og store forhåbninger og resultaterne for 2018 betød altså, at nytåret igen kunne skydes ind med højt humør blandt mæglerne.

Nyt år ny start: Godt tidspunkt at sælge bolig

Nyt år betyder for mange tid til forandringer. Årets første måneder er derfor også et godt tidspunkt, at sætte sin bolig til salg på.

”Mange potentielle boligkøbere bruger årets første måneder til at se sig omkring, så det er en god ide at være tilgængelig på markedet, hvis man vil sælge”, fortæller Andreas Løgstrup.

Efter en overstået december måned med jul, familietid og nytårsfejringer, lægger vi det gamle år bag os, og vender blikket fremad. Potentielle købere begynder nu for alvor at handle på boligtankerne.

”Inden længe bliver dagene også længere og lysere, og omgivelserne indhylles i forårssol og smukke lysegrønne farver. Optimale betingelser for at præsentere sin bolig”, siger Andreas Løgstrup.

Helsingør og Nordsjælland i høj kurs

De flotte salgsresultater hos home Løgstrup & Thomsen for 2018, peger udover et stærkt hold af mæglere, også på Helsingør kommune og Nordsjælland som et attraktivt marked at handle bolig på.

”Nogle af dem vi møder vil gerne skifte 2-3 værelseslejligheden ud med noget større, og noget hvor de kan mærke græsset mellem tæerne. Heroppe på Nordkysten kan man få det hele, levende nærmiljøer omgivet af Øresund og rig natur”, fortæller Andreas Løgstrup.

Går du selv med salgstanker er du velkommen til at ringe til mæglerne hos home Løgstrup & Thomsen, eller til at kigge forbi til en kop kaffe her:

home Løgstrup & Thomsen 
Kongensgade 8 – 3000 Helsingør
Tlf. +45 49214921
home.dk

 

 

 

I samarbejde med home Løgstrup & Thomsen