Livsstil Sponsoreret indhold

Helsingørs ældste og anerkendte frisørsalon

Guys & Dolls frisørsalonen med en lang historie, og ry for håndværk på højeste niveau. Salonen drives af indehaver Sascha Hirtsgaard, som også er udlært i butikken tilbage i 1999. Men hun er faktisk kommet i butikken hele sit liv – det var nemlig Sascha Hirtsgaards far, Bjørn Hirtsgaard, der i 1966 åbnede butikken, som dengang lå i Strandgade.

Guys & Dolls i Bjergegade i Helsingør

Oprindeligt ville Sascha Hirstgard slet ikke være frisør. Hun skulle ikke samme vej som sin far, og startede kun på uddannelsen som et ”step” på vejen til noget andet. Men i løbet af læretiden i sin fars salon, fik hun øjnene op for de muligheder og oplevelser der ligger i faget.

”Jeg rejser verden rundt med mit arbejde, til Paris, New York, Japan, Rusland, Brasilien, Schweitz og en masse andre steder, hvor vi holder store shows og uddanner lokale frisører. Jeg elsker rejserne, hvor jeg får lov at udvikle mig, holde mig opdateret og lære fra mig”, fortæller Sascha Hirtsgaard.

Sascha Hirtsgaard har siden 2001 været aktiv i frisørnetværket Intercoiffure, som er en sammenslutning af nogle af verdens dygtigste frisører. Herigennem har hun viet sin tid til de dygtigste unge frisører, som arbejder i de danske Intercoiffure saloner. Som den eneste kvinde på verdensplan, er Sascha Hirtsgaard lige blevet optaget i Intercoiffures bestyrelse – hvilket ikke vil gøre rejseaktiviteten mindre fremover.

Sascha Hirtsgaard er også en del af et mentorteam på 10 frisører. Sammen med en kollega fra USA har hun blandt andet undervist unge gadebørn i Syd Afrika. Her fik de slebet gamle frisørsakse op som nye, til de unge. Det gav dem en levevej, fremfor at sælge stoffer eller det der er værre.

Med andre ord er Sascha Hirtsgaard en ildsjæl, der brænder for sit arbejde, og involverer sig i mange forskellige projekter indenfor frisørfaget.

Basen og salonen i Helsingør
Når Sascha har været afsted på en tur til udlandet i arbejdsregi, elsker hun at komme hjem igen til salonen i Helsingør, som altid har været hendes faste base.

Trappen op til frisørstolene i Sascha Hirtsgaards salon

Farve, klipning og extensions – hos Guys & Dolls laver de alt med hår

”Jeg elsker nærheden der er i vores by Helsingør. Her kender man kunderne på en anden måde end i store byer med mange mennesker. Jeg nyder meget af at møde de samme kunder igen og igen i salonen”, fortæller Sascha Hirtsgaard.

I en periode drev Guys & Dolls også skønhedssalon. Men for at sikre absolut bedste kvalitet, valgte Sascha Hirtsgaard ved overtagelsen, at fokusere hundrede procent alt hvad der har med hår at gøre.

”Det er vores ekspertområde, vi er rigtig dygtige til hår. Vi kan lave alt indenfor farve, ekstensions, parykker og selvfølgelig klipninger af både mænd og kvinder”, fortæller Sascha Hirtsgaard.

Hendes dedikation til faget betyder også, at de får en del opgaver der kræver særlig erfaring. Blandt andet har de et tæt samarbejde med kunder der bliver ramt af uventet hårtab (alopecia).
Til de alopecia ramte kunder tager Sascha Hirtsgaard sig selv af at klippe parykker til, og sørger for at de kommer til at se flotte og naturlige ud. Og vores kunder kommer fra hele landet, for ekspertisen og selvfølgelig også for den hyggelige by Helsingør, fortsætter Sascha.

En kunde får farvet hår i salonen

I det hele taget brænder Sascha Hirtsgaard for det naturlige look, og gør altid meget ud af at afkode kunden forud for en behandling, hvad enten det er en klipning, farvning eller ekstensions folk vil have.

”Generelt arbejder vi ud fra hvilken type menneske vi har siddende i stolen. Størstedelen af vores kunder kommer for at blive klippet og farvet. Vi kan farve både mænd og kvinder så det ser helt naturligt ud. Ekstensions er også meget populært. Men når det er sagt, så elsker jeg også at lave det vilde, det skæve og sjove. For mig er kunden det vigtigste”, fortæller Sacha Hirtsgaard.

Kunderne hos Guys & Dolls er fra 5-6 måneder gamle, til fru Rasmussen på 96 år – alle aldre, typer og køn er velkomne i stolen hos Sascha Hirtsgaard og hendes team.

Mandag-torsdag tilbyder Guys & Dolls 20 procent i rabat til studerende – husk studiekort.

Guys & Dolls
Bjergegade – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 0101
guys-dolls.dk

 

I samarbejde med Guys & Dolls