Livsstil Sponsoreret indhold

Helsingør Handel puster liv i din by

Flere gange om året samler Helsingør Handel mange af byens detailbutikker og restaurationer for, at skabe liv og oplevelser for byens borgere og besøgende.

Helsingør Handel er en forening, som består af repræsentanter fra Helsingørs detailbutikker. Foreningen arbejder for et attraktivt og velbesøgt Helsingør.

”Helsingør city har alt hvad der skal til for, at samle folk om gode oplevelser. Helsingør har Nordsjællands største shopping udvalg, som bugner af spændende varer. Hyggelige caféer og restauranter. Kulturelle institutioner. Smukke historiske omgivelser og fine gårdmiljøer”, siger Christina Brødbæk Casparij, bestyrelsesmedlem i Helsingør Handel.

Her er et udvalg af kommende arrangementer i Helsingør:

OH! Summer Days 31. maj

Fredag den 31. maj holder butikker i Helsingør og Helsingør Bycenter aftenåbent, og fejrer sommerens start med gode tilbud og underholdning i gaderne. Og selvfølgelig pynter byen sig i sin ”fineste sommer kjole” i anledningen – kom selv og se.

Hils også på Feen Flora, som har verdens premiere på lige netop denne dag i Helsingør.

Grib en stol til “chill out” på Simons Spies plads blandt områdets cafeer og barer. Klokken 19 går “Morefunkradio” international Dj igang med at spille cool soul, funk og boogie. Tag vennerne under armen og nyd sommeraften til fede rytmer i aftentimerne.

Mere info om OH! Summer Days her.


Gadebanko i Søstræde 28. juni

Deltag i Helsingørs ”by banko” i Søstræde fredag den 28. juni.

Her kan du møde dine naboer, når i sammen indtager et godt måltid mad direkte fra grillen ved hyggelige langborde. Der er musik og underholdning på programmet, og man kan købe vin, øl, sodavand og kaffe.

Efter middagen kommer banko pladerne i spil, og der dystes om fede præmier. Hvem løber med rejsen til Thailand, den nye cykel, middagen for to, spaophold, gavekort til byens butikker og meget, meget mere?

Billetter kan reserveres og købes hos: Kvickly i Stjernegade, Mr. August & Lulu’s Love indtil d. 21. juni 2019. PRIS PR. BILLET – DKK 50,- (inklusiv mad og bankoplade). OBS. Begrænset antal billetter / Først til mølle.

Mere info om Gadebanko i Søstræde her.


Sundtoldsmarkedet 24. august

Til Sundtoldsmarkedet den 24. august 2019 spoles tiden tilbage til fortidens Helsingør. I samarbejde med Helsingør Bycenter arbejder Helsingør Handel i år for, at udvide markedsområdet, ved at inddrage indre by.

Til Sundtoldsmarkedet genoplever vi for en enkelt dag Helsingørs storhedstid som sundtoldsby i 1800 tallet, når det historiske marked genopstår i autentiske rammer.

En tidslomme iscenesættes af de gamle skibsklarerergårde, historiske træskibe, og hundredvis af aktører i historiske dragter med handelsboder med varer langs havnefronten. Her kan fortiden både ses og sanses, røres ved og smages på.

Mere info om Sundtoldsmarkedet her.

Følg med på Helsingør Handels hjemmeside og facebook, hvor du kan holde dig opdateret om kommende events i Helsingør city.


Helsingør Handel

Stjernegade 13 – 3000 Helsingør
Mail: info@helsingorhandel.dk

Øvrig kontakt info:
Piet Petersen, tlf: +45 2527 0854
Mail: ppt@sparnord.dk

 

I samarbejde med Helsingør Handel