Livsstil Sponsoreret indhold

Helsingør-drengen der kom ”home”

Ulrich Krogh er vaskeægte Helsingørdreng. Han er født og opvokset i byen. Han har gået på Nordvestskolen og taget handels-studentereksamen i Helsingør, og boet i byen altid.
Som helsingoraner af fjerde generation har han helt styr på byens kvarterer, skoler, daginstitutioner, handlemuligheder og hemmeligheder.

Men frem til maj måned i år har Ulrich Krogh gjort sit virke som ejendomsmægler på Frederiksberg. Der var han i 10 år, indtil der opstod en mulighed i hjembyen, som han ikke kunne afslå:

”Jeg valgte at sige mit gamle job op, og starte hos home Løgstrup & Thomsen fordi jeg synes, at de gør et rigtig godt stykke arbejde. Andreas og Tobias har fundet deres egen, visionære måde at drive ejendomsmæglervirksomhed på. De vender lidt op og ned på gamle indgroede vaner i branchen. De er dygtige”, fortæller Ulrich Krogh.

home Løgstrup & Thomsen på Kongensgade i Helsingør

Karrieren vandt over håndbolden

Inden Ulrich Krogh fik øjnene op for ejendomsmæglerfaget, var han aktiv håndboldspiller i Helsingør IF – ligesom hans morfar Per Krogh og onkel Jørgen Krogh tidligere havde været det.

”Jeg spillede meget håndbold i mine unge dage. Det var dengang Helsingørs ungdomshold var knivskarpt. Det var stort set det eneste jeg lavede fra 1985 til 2001 – gå i skole og så ned og træne bagefter. Det var gode år”, fortæller Ulrich Krogh.

Han spillede i 1. division og tog håndbolden meget seriøst. Men da han nåede op omkring 23 års alderen, valgte han håndbolden fra og uddannelse til. Håndbolden er i dag skiftet ud med raske løbeture langs Strandvejen.

Ulrich Krogh i løbetøjet på en solskinsdag

Medlem af Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere

Ulrich Krogh er også meget aktiv indenfor sit fag. Udover jobbet som ejendomsmægler hos home Løgstrup og Thomsen, underviser han på uddannelsen og sidder i Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere er et råd, der håndhæver moral og etik i branchen. Rådet tildeler bøder på op til 700.000 kroner, og fratager i værste fald titler fra ejendomsmæglere, der gentagne gange bryder reglerne.

”Jeg har en meget høj moral. En sag skal forløbe ordentligt og efter reglerne. Det er for mig essentielt, at vi agerer ud fra god ejendomsmæglerskik og høj troværdighed”, afrunder Ulrich Krogh.

Ulrich Krogh og resten af holdet hos home Løgstrup & Thomsen, ser frem til at byde velkommen i forretningen med en kop kaffe, og en uforpligtende boligsnak her:

home Helsingør v/ Løgstrup & Thomsen A/S
Kongensgade 8 – 3000 Helsingør
Tlf. 4921 4921
home.dk/helsingoer

Coverfoto: Thor Laugesen

I samarbejde med home Løgstrup & Thomsen