Livsstil Sponsoreret indhold

Helsingør Bilhus og Kronborg Auto fusionerer

Bilhusene Helsingør Bilhus og Kronborg Auto står overfor en fusion og et generationsskifte, og udvider i den forbindelse med Dacia til samlingen af bilmærker.

Direktør i Kronborg Auto, Steen Bertelsen, og direktør for Helsingør Bilhus, Kenneth Brunsholm, blev enige om sammenlægningen under en fælles skitur for to år siden. I slutningen af August 2018, er bilhusene officielt klar til at gå i luften, som én stor ny og flot spiller på markedet.

De to indehavere af de nuværende bilhuse repræsenterer to generationer af forhandlere:

Kronborg Autos Steen Bertelsen har med over 40 års erfaring med køb og salg af biler, helt styr på emner som konjunkturer og ledelse.

Helsingør Bilhus Kenneth Brunsholm er af den nye generation som er med på nutidens tendenser, løber stærkt, og sætter de blødere værdier som medarbejder- og kundepleje højt.

”Tilsammen supplerer vi hinanden rigtig godt og kan trække på hinandens styrker. Vi tror rigtig meget på, at en sammenlægning er det helt rigtige for begge huse”, fortæller Kenneth Brunsholm.

På sigt medfører fusionen et generationsskifte. Det er aftalt at Kenneth Brunsholm afløser Steen Bertelsen som øverste chef. I løbet af de næste fire år køres Kenneth Brunsholm i stilling. Og når den store opgave med fusionen er løst, overtager Kenneth Brunsholm roret i den store, velfungerende bilforretning.

Direktør Steen Bertelsen og direktør Kenneth Brunsholm foran Skoda huset i Helsingør (Foto: Torben Sørensen)

Logisk rokering af bilmærker

Det er vigtigt for Helsingør Bilhus og Kronborg Auto, at kunderne ikke kommer til at mærke den store forskel i forbindelse med fusionen – udover en udvidelse af mærker, og paletten af services og kompetencer i de to bilhuse.

Den største mærkbare forskel er, at bilmærkerne rokerer og der kommer et nyt til, så husene nu tilsammen har fem mærker: Nissan, Skoda, Volkswagen, Renault og Dacia som det nyeste skud på stammen.

”Den daglige drift vil ikke synes meget anderledes end i dag. De fysiske huse bliver liggende på de samme to adresser, men vi rykker lidt rundt på mærkerne ud fra et logisk perspektiv”, uddyber Kenneth Brunsholm.

Der er stor forskel på at reparere eksempelvis en Skoda og en Renault, hvor mekanikken i en Skoda og en Volkswagen minder meget mere om hinanden. Derfor vil Volkswagen og Skoda fremover have salg og værksted på Klostermosevej. Ligesom Renault, Nissan og Dacia vil dele faciliteter på H. C. Ørstedsvej.

Jan Clausen, brandansvarlig, direktør Steen Bertelsen i midten og Allan Schou, salgsansvarlig foran Renault/Dacia huset (Foto: Torben Sørensen)

Medarbejdere med specialisterfaring indenfor de enkelte mærker flytter med bilerne, og Kenneth Brunsholms tidligere partner Michael Kanstrup, som har over 30 års erfaring med Skoda i Helsingør, fortsætter som reservedelschef i virksomheden.

Udover den mindre rokade, er det altså de samme ansigter man møder i virksomhederne fremover.

”Vi ser frem til at møde vores kunder som en samlet enhed – med et endnu større udbud af mærker, modeller, reservedele og specialiserede medarbejdere”, afslutter Kenneth Brunsholm.

Kronborg Auto og Helsingør Bilhus udbyder både køb og salg af nye og brugte biler, leasing, pladearbejde, reparation og service. Deres virksomhedsfilosofi er, at det skal være nemt og brugervenligt for kunderne.

Besøg de to bilhuse her:

Helsingør Bilhus
H. C. Ørsteds Vej 10 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4925 2760
helsingorbilhus.dk

Kronborg Auto A/S
Klostermosevej 121 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4922 2144
kronborg-auto.dk