Livsstil Sponsoreret indhold

Familieguide til vinterferien

Skal I heller ikke på skiferie i vinterferien? Så er der heldigvis et væld af aktiviteter for både små og store størrelser, se vores bud her:

Teater, trylleri og brætspil på Kulturværftet og Toldkammeret

Onkel Reje & Brilles Mega Store Magiske Trylleshow

Musikalsk familieeventyr, Onkel Reje og Brilles Mega Store Magiske Trylleshow, Emil fra Lønneberg forestilling, brætspil, familiequiz, fællesspisning og latinsk tango; Der er masser af gode grunde til at droppe løjperne og i stedet tjekke ind på Kulturværftet og Toldkammeret i uge 7, hvor programmet står på et væld af kulturoplevelser for både børn og voksne. Se alle aktiviteterne på www.kuto.dk/vinter

Adresse: Kulturværftet  / Allegade 2 – 3000 Helsingør
Adresse: Toldkammeret / Havnepladsen 1 – 3000 Helsingør
Se mere her: kuto.dk


Virtual reality, musikbanko og perleplader på Hornbækhus

Virtual reality på Hornbækhus i vinterferien

Hver dag i vinterferien har Hornbækhus masser af aktiviteter på blokken. Sammen skal børn og voksne bygge en snekugle, spille musikbanko, spise pizza og lave perleplader. Prøv også VR- briller og oplev at klatre på Mount Everest, hoppe på ski, eller at bygge din egen virtuelle snemand. Hvis i bliver sultne kan i købe varm kakao, kage og kaffe i baren, ligesom i kan deltage i hyggelig fællesspisning hver dag, året rundt klokken 19. Alle er velkomne.

Adresse: Hornbækhus
Skovvej 7 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 4970 0169
Se mere her: hornbaekhus.com
& her: hornbaekhus.com/events/


Cirkus flytter ind i Helsingør Bycenter

Benny Schumann med hans spin tallerkener

Traditionen tro er der i vinterferien cirkusunderholdning med Benny Schumann og hans cirkusartister. De underholder med spændende artisteri, magi, og klovnerier. Glæd dig til at grine af klovnen og holde vejret af spænding, når cykelartisten balancerer højt til vejrs på hans ethjulede cykel. På Store Torv i Helsingør Bycenter vil der være to forestillinger om dagen kl. 11 og 14 mandag den 11. til søndag den 17. februar.

Adresse: Helsingør Bycenter
Stürups Pl. 1 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 2235 5178
helsingorbycenter.dk


Robotter i alle afskygninger på Teknisk Museum

Robotter i alle afskygninger på Teknisk Museum

I vinterferien på Danmarks Tekniske Museum kan du møde små robotter, sjove robotter, frække robotter og robotter som du selv skal lave. Kom og få de små Ozobot’er til at danse ved hjælp af farvekoder, bliv venner med Furby, få flotte Fable robotter til at vinke, byg seje børsterobotter til at tage med hjem, eller farvelæg din helt egen robot. Der vil være robotaktiviteter for børn i alle aldre, så tag både lillebror og storesøster med, og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Teknisk Museum
Fabriksvej 25 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4922 2611
tekniskmuseum.dk


Espergærde Centret

Vinterferiebillet til vinterferien i Espergærdecentret

Giv børnene en vinterferiebillet og lad dem gå på oplevelse i Espergærde Centrets mange butikker. Her er der gaver, frugt, slik og meget andet på spil, ligesom de kan deltage i konkurrencer om fine præmier. De kan også være med til at bygge en iglo, og høre hyggelig vinterhistorie-oplæsning hver dag på Nørre Torv, og få en gratis tur i centerexpresstoget Futte. Se hele vinterferie-programmet på Espergærde Centrets hjemmeside.

Adresse: Espergærde Centret / Centerkontoret
Nørre Torv 14, 1.3060 Espergærde
Tlf. (45) 53873060
espergaerde-centret.dk