Livsstil Sponsoreret indhold

Gratiskoncert med ”Rasmussen” & ”Gina Michaells”

Kom til gratis koncert i Humlebæk Center med ”Rasmussen” – vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018 – når han fyrer op for sin karakteristiske lyd i Humlebæk Center. I dagens anledning deler han scenen med sangerinden Gina Michaells, som er kendt fra ”X-Factor Liveshows”.

Til koncerten får publikum mulighed for at genopfriske den legendariske vikingetrampedans, til vindersangen fra sidste års Melodi Grand Prix ”Higher Ground”, samt høre udvalgte numre fra Rasmussens nye plade ”Go Beyond”.

Gina Michaells synger en blanding af lækre covernumre og egne kreationer. Rygtet siger, at de to sangere også sammen har en overraskelse i ærmet.

Rasmussen: Storvinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018. Med sit røde skæg, lange hår og kraftfulde stemme sejrede den 34 årige Jonas Flodager Rasmussen, da vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle findes i Aalborg. Med sangen ”Higher Ground”, der er inspireret af et sagn om en viking, indbragte Rasmussen 5o procent af stemmerne og dermed en suveræn dansk sejr.

Gina Michaells under All Together Now finalen

Gina Michaells: En af Thomas Blackmanns 3 finalister til X-Factor Liveshows. Gina er også kendt for sin medvirken i ”All Together Now” på Kanal 5, hvor hun blev nr. 4 i finalen. Gina har lige udgivet singlen “An Angel For You”, og flere nye numre ligger klar til udgivelse.

Spændende tiltag skal gøre, at offentligheden får øjnene op for, at Gina kan meget mere end at synge andres sange – som hun ellers har gjort til perfektion, siden hun var barn. Nu ser det imidlertid ud til, at står hun foran sit store danske gennembrud.

Til koncerten med Rasmussen og Gina i Humlebæk Center, kan publikum umiddelbart inden det går løs opleve scenen blive stillet op på under 1 minut. Der er mulighed for at få en siddeplads under koncerten, og der er masser af ståpladser til alle gæster.

Hvornår
fredag d. 23. august klokken 15:00 – 15.45 med gratis adgang.

Koncerten er ganske gratis og Humlebæk Center ønsker god fornøjelse.

Humlebæk Center
Humlebæk Center 1 – 29 C, 3050 Humlebæk
Kontakt: Jan Martin Hansen
jan.hansen@letsmove.dk

I samarbejde med Humlebæk Center