Livsstil Sponsoreret indhold

Frisørguide: Trænger dit hår til nyt liv?

Efter den forrygende lange og varme sommer herhjemme, med masser af saltvand og sol, kan håret sikkert trænge til en ekstra kærlig hånd. Det er der heldigvis råd for. Her er nogle af de gode saloner i Nordsjælland, der kan give håret nyt liv:


GUYS & DOLLS

Helsingørs ældste frisørsalon fra 1966. Frisørerne hos Guys & Dolls er dygtige håndværkere og kan lave hvad der har med hår at gøre. De klipper og farver både mænd og kvinder, unge og børn, og gør meget ud af at lytte til kundernes individuelle ønsker og behov. Og så er crew’et hos Guys & Dolls i øvrigt eksperter til extensions og klipning af parykker.


Adresse
Bjerggade 17 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 0101
guys-dolls.dk


KLIPPERIET SMEDERUPGAARD

Klipperiet Smederupgaard ny salon i dejlige, rolige omgivelser. I salonen står Tina Kjersgaard med saks og farvepensel, klar til at inspirere og forkæle dit hår. Klipperiet en hyggelig salon med stor faglighed og erfaring. Tina Kjersgaard har arbejdet som frisør siden år 2007 og efteruddanner sig løbende indenfor hårmode, opsætning, klippe- og farveteknikker.

Adresse
Rytterstræde 5 – 3100 Hornbæk (Saunte)
Tlf. (+45) 3133 9133
facebook/klipperiet


BIRK HAIRDESIGN 

En af Nordsjællands flotteste frisørsaloner, Birk Hairdesign, ligger i Hornbæks gamle fiskerleje. Hos Birk Hairdesign er alle uddannede frisører med en 4 årig uddannelse, og efteruddanner sig løbende med de nyeste trends indenfor hår og mode. Alle produkter der benyttes i salonen er særligt udvalgte, med øje for sundhed og miljø. Ring eller kig ind til Birk Hairdesign og få en snak om dine ønsker.


Adresse
Nrd. Strandvej 318 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 49221806
birkhairdesign.dk


KLIPPESTUEN

I smukke omgivelser på Strandvejen i Espergærde ligger frisørsalonen Klippestuen. Det er en salon med uddannede frisører og et højt fagligt niveau, og som laver alt indenfor hår. De bruger nogle af de bedste produkter på markedet, og så har de en kosmetolog tilknyttet, så der er mulighed for at blive stylet til brylluppet og andre særlige anledninger.

Adresse
Strandvejen 157 – 3060 Espergærde
Tlf. (+45) 4913 4042
klippestuen-strandvejen.dk


ZENZ-HUMLEBÆK, Organic hair design

Et besøg hos Zenz er mere end bare en tur til frisøren. Marianne Randrup står i salonen, klar til at give dig en pause fra en hektisk hverdag. Organic Hair by Zenz i Humlebæk er en af de første certificerede grønne saloner i Nordsjælland. Og produkterne der føres i salonen er Zenz egen danskproducerede serie, som er baseret på økologiske ingredienser.

Adresse
Torpenvej 13 – 3050 Humlebæk
Tlf. (+45) 4919 4419
zenz-humlebæk.dk