Livsstil Sponsoreret indhold

Fri entré til Helsingborgs kulturliv

Siden den svenske krone er sunket til bunden af Øresund, er der flere og flere herlige danskere som anskaffer sig et Kulturkort. Gør som mange andre og få et helt års fri entré til Helsingborgs kulturelle højborge: Sofiero, Fredriksdal museer- og botaniske haver, Dunkers Kulturhus og fæstningstårnet Kernen. Pris: fra kun 181 danske kroner – med i prisen får man den smukkeste udsigt til Danmark. Du kommer med andre ord til at føle dig hjemme, selvom du er i Sverige.

Kulturkortet er i øvrigt mere end frie entréer. Det er 365 dage med kunst og scenekultur, 100 års Helsingborg-historie på et af Sveriges største friluftsmuseer, naturskønne promenader blandt velduftende blomster på grønne græsmarker med royal skønhed, og vidunderlig udsigt fra byens bedste udsigtstårn. Med kortet får du desuden altid skarpe rabatter på alt fra koncertbilletter til restaurantoplevelser og kultursouvenirs. Det er en god deal for svenskere, men en endnu bedre deal for danskere.

Med kulturkortet får du:

  • Fri entré til Sofiero, Fredriksdal museer- og botaniske haver, Dunkers kulturhus og fæstningstårnet Kernen
  • Gode rabatter hos kulturkortets samarbejdspartnere: Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs Stadsteater, nedsat pris på koncerter i Dunkers Kulturhus, Dunker Bar & Matsalar, Fredriksdals havecafé, Flora Linnea, M/S Museet for Søfart (Helsingør), Øresundsakvariet (Helsingør) med flere.
  • 15 % rabat på sortimentet i Kulturkortsbutiken (trøjor, tørklæder, tasker m.m.)

Nu undrer du sig sikkert over hvor du kan få fat i dette fantastiske svenske kort? Det kan du online på kulturkortet.se og i Dunkers Kulturhus, Fredriksdal museer- og botaniske haver. På Kulturkortet.se finder du desuden en komplet arrangementskalender med alt det sjove der foregår på den anden side af sundet i Helsingborg. Du kan også downloade deres app gratis og få hele Helsingborgs kulturliv i din mobil.

For yderligere info, kontakt:

KULTURFÖRVALTNINGEN
Billeplatsen 1 – 25189 Helsingborg
Tlf. (+46) 042 10 5000
kulturkortet.se

I samarbejde med KULTURFÖRVALTNINGEN