Livsstil Sponsoreret indhold

Forkæl dig selv guide

Vinteren er over os. Men i stedet for at lade humøret påvirke, af de mange mørke timer og kølige temperaturer som trænger sig på, så gør noget skønt for dig selv. Her er fem dejlige klinikker, som giver fornyet glød til både krop og sind.

Behandlinger der fremhæver din skønhed

Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger fra revolutionerende rynke behandlinger til generel skønhedspleje. Asdis hud- og skønhedsklinik er godkendt af Sundhedstyrelsen, til at udføre “ikke permanente” fillers og Botox behandlinger efter konsultation hos klinikken. Asdis laver en plan sammen med dig, for at opnå det bedste resultat for dit udseende og velvære der virker. Klinikkens motto er: Less is more.

Adresse: Asdis Hud & Skønhedsklinik
Stengade 53, 2. sal – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 2729 1166
skonhedsklinik.dk


Coaching, healing og zoneterapi hos Rikke Juel

Rikke Juel er alternativ og holistisk behandler med stor viden og erfaring indenfor krop og sind. Hvis du går med følelsen af ikke helt at være i balance, ikke at have udnyttet egne kompetencer til fulde, ikke opnået de ønskede mål og drømme, kan Rikke Juel hjælpe dig på vej til positiv forandring og udvikling i dit liv. Rikke Juel tager imod dig lige præcis der, hvor du er i dit liv lige nu.

Adresse: Rikke Juel
Tlf. (+45) 2639 9662
M. rikkejuel@hotmail.dom
rikkejuel.com


Nyd din massage hjemme i privaten med Massage ToGo

Signe Skjoldborg Lassen tilbyder dybdegående sports- og velværemassage samt zone- og kropsterapi, som kombineres i effektive og lindrende behandlinger. De skræddersyede behandlinger tilbydes som familiemassage, til par, for mødregrupper, virksomheder, med mere. Behandlingerne foregår hjemme eller på arbejdspladsen, og fælles for dem alle er Signe Skjoldborg Lassens erfaring og gode kvalitet.

Adresse: Massage ToGo
Signe Skjoldborg Lassen
Tlf. (+45) 6171 7285
M. kontakt@massagetogo.dk
massagetogo.dk


Genfind livskvaliteten
 med ToBeMoved i Hornbæk

Står du midt i en livskrise? Føler du dig modløs og ulykkelig? Savner du ægte kærlighed? Psykoterapeut og Mindfulness underviser Jette Axelsen, stifter og ejer af ToBeMoved i Hornbæk, har mange års erfaring i arbejdet med mennesker. Jette tilbyder individuel terapi, parterapi, mindfulness, meditation og personlig udvikling, og hjælper dig med at genfinde nærværet, glæden og kærligheden til dig selv og dit liv.

Adresse: ToBeMoved
Nordre Strandvej 449b – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 2011 7756
M. rikkejuel@hotmail.com
jaliv.dk


Få blød hud med Fisk og Fødder i Dronningmølle

Hos Fisk og Fødder kan du opleve fiskespa, hvor Garra Rufa fisk fjerner døde hudceller og efterlader et blødgørende enzym der modvirker hård hud. Behandlingerne er ideelle til diabetes og psoriasis patienter. Som noget helt nyt tilbyder Fisk og Fødder nu også den originale Japanske Cosmo Lifting. En behandling der blandt andet reducerer rynker, poser under øjnene og giver huden en frisk udstråling og fornyet glød.

Fisk og fødder
Dr. Mølle Strandvej 645A – 3120 Dronningmølle
Tlf. (+45) 5050 9313
facebook.fiskogfødder