Livsstil

Fliserensning.dk i finalen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

Lokal virksomhed i finalen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

Fliserensning.dk, der har specialiseret sig i rensning, algebehandling og imprægnering af fliser, tage og facader, er for fjerde år i træk i finalen om at blive “Årets Algebehandler”.

Det er vi utrolig glade for. Sidste år vandt vi så kategorien “Årets Algebehandling 2020. Kåringen er jo baseret på vores kunders anmeldelser. Mange af vores kunder vælger da også at anbefale os på sitet Anmeld_haandvaerker.dk. Og vi kan se, at de fremhæver lige netop det, der ligger mig på sinde: God kommunikation. Vi overholder aftaler. Tilfredsheden med resultatet er meget høj. Vi følger opgaven helt til dørs med for eksempel oprydning. Selv prisen er vores kunder tilfredse med! Så kan vi ikke ønske mere”, siger direktør i Fliserensning.dk, Henrik Madsen.

Henrik Madsen lægger ikke skjul på, at han går efter at vinde titlen som “Årets Algebehandler 2021” ved award-showet i Cirkusbygningen senere på året.

Sidste år var showet aflyst på grund af corona, så der fik vi tilsendt pokalen. Det var naturligvis lidt fladt, så i år krydser vi fingre for en fest.

15 års erfaring               

Vi kommer ud til kunden med 15 års erfaring. Men grundlæggende ser vi hver opgave som en unik opgave, der skal løses optimalt for kunden. For os betyder det, at arbejdet skal udføres grundigt og ordentligt. Vi bruger hellere lidt ekstra tid end at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det betyder også, at vi ikke går, før vi er hele færdige. Helt færdige for os betyder for eksempel også, at der er ryddet op efter os. Jeg tror blandt andet at det er den filosofi eller tilgang, der giver os de meget tilfredse kunder.

100% opdaterede

Udviklingen indenfor algebehandling går meget stærkt. Ikke mindst de midler, man benytter til at fjerne algerne med, bliver udviklet.

Vi tager hele tiden kurser. Ikke kun i Danmark. I efteråret 2020 var jeg på en række kurser i UK. Der bliver hele tiden udviklet nye midler og nye metoder. Jeg synes, det er vigtigt at både jeg og mine medarbejdere hele tiden er opdateret. Vi har som mål at levere de bedste resultater til vores kunder. Og så er vi også meget opmærksomme på den miljø-faktor, der er omkring algebehandling, slutter Henrik Madsen.