Livsstil Sponsoreret indhold

Find drømmejobbet på jobmessen 2019

Jobmessen ”Turen til jobbet 2019” afholdes for fjerde gang den 22. januar. Det foregår på begge sider af sundet på henholdsvis Kulturværftet i Helsingør og på Arbejdsformidlingen i Helsingborg, og med deltagelse af både større og mindre danske og svenske virksomheder.

Siden jobmessen på tværs af sundet blev afholdt første gang i 2016, har den vokset sig over dobbelt så stor. Messen rykkede allerede efter første år fra Toldkammeret til Kulturværftet, for at give plads til de mange virksomheder og besøgende, som viste interesse for messen.

”I 2016 deltog 40 virksomheder. I januar 2019 deltager over dobbelt så mange. Sidste år havde vi i omegnen af 5000 besøgende, og omkring 100 danskere fik job på baggrund af messen”, fortæller Henrik Weiss, virksomhedskonsulent hos Jobcenter Helsingør.

Jobcenter Helsingør arrangerer messen i samarbejde med arbejdsformidlingen i Helsingborg, og i begge sundbyer betragtes resultaterne af samarbejdet som en succes for både virksomheder og jobsøgende. Begivenheden er derfor blevet et fast årligt event som forventes, at vokse sig endnu større de næste år.

Virksomheder og besøgende på messen

Sidste års jobmesse var godt besøgt i begge sundbyer. Foto: Lars Johannessen

Forsea (tidligere Scandlines), Ilse Jacobsen og Marienlyst Strandhotel er blandt virksomheder som deltager på messen igen i år. Foto: Lars Johannessen

Jobcenteret oplever, at der år for år kommer flere gæster også fra nabokommunerne til messerne. De besøgende er både folk som leder efter arbejde, ligesom folk der overvejer et jobskifte.

Også fra virksomhedernes side er interessen stigende. Flere virksomheder henvender sig nu selv, for at høre om mulighederne og for at booke en stand.

”Interessen blandt virksomhederne har nu også bredt sig udover kommunegrænsen. Herunder deltager store landsdækkende virksomheder som Novo Nordisk, Bilka og Ikea, på messen for første gang i 2019”, fortæller Henrik Weiss.

Blandt virksomheder som har deltaget på messen tidligere og også deltager i år, er navne som Forsea (tidligere Scandlines), Ilse Jacobsen og Marienlyst Strandhotel, der hvert år har udtalt stor tilfredshed med deltagelsen.

Tid, sted og gratis transport t/r Helsingør-Helsingborg

”Turen til jobbet” foregår den 22. januar 2019 på Kulturværftet i Helsingør, og på Arbejdsformidlingen i Helsingborg, mellem klokken 10-15 begge steder.

På dagen er der mulighed for at få en gratis billet til Forsea, således at jobmulighederne også kan udforskes på den anden side af sundet.

Henrik Weiss, virksomhedskonsulent hos Jobcenter Helsingør. Foto: Lars Johannsessen

Det er i øvrigt gratis for virksomheder såvel som besøgende, at deltage på messen.

Vil du høre mere om jobmessen ”Turen til jobbet”, er du velkommen til at kontakte Henrik Weiss her:

Kontakt oplysninger:
Henrik Weiss / Jobcenter Helsingør
Birkedalsvej 27 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4928 3711
Email: hwe25@helsingor.dk

Se mere her:

helsingor.dk/erhverv

 

 

 

I samarbejde med Jobcenter Helsingør