Livsstil Sponsoreret indhold

Få hjælp når livet rammer dig

I rolige, afslappede og hyggelige rammer i Ålsgårde, praktiserer psykoterapeut Christinna Camille Reed en blanding af psykoterapi, coaching, kunstterapi og healing.

”Vi har alle handlemåder og reaktionsmønstre med i bagagen, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssige, og som påvirker os på flere niveauer. Jeg kan hjælpe med at skabe balance mellem krop, sind og sjæl”, fortæller Christinna Camille Reed.

Psykoterapeut Christinna Camille Reed

Nogle af hendes klienter kommer til hende, fordi de står et sted i livet, hvor de vil skabe personlig forandring. Andre kommer til hende med problematikker som stress og angst, eller ovenpå en livskrise – eksempelvis i kølvandet på en skilsmisse eller for at bearbejde sorg, efter tabet af en de havde nær.

Skønne omgivelser med ro til fordybelse i klinikken

Igennem neutral og professionel vejledning, behandling og samtale, kan Christinna Camille Reed hjælpe med, at genfinde nærværet, glæden og kærligheden til dig selv og dit liv.

Fra underviser til terapeutisk behandler

Christinna Camille Reed startede uddannelsen som terapeut i 2004, ved siden af sit daværende job som folkeskolelærer. Siden har hun udvidet paletten af kompetencer med healing.

”Min interesse for healingens verden opstod tilbage i 2015, da jeg oplevede på min egen krop hvordan healing kunne genoprette balancen, og få livsglæden til at blomstre i mig igen. Dette blev starten på en fantastisk rejse ind i en ny behandlingsform, som jeg er vild med at praktisere”, fortæller Christinna Camille Reed.

Briksen i Christinna Camille Reeds klinik i Ålgårde

Christinna Reeds passion for healing er kun vokset siden. Behandlingsformen fungerer godt sammen med psykoterapien, og kan tilrettelægges efter den enkelte klients specifikke behov.

Siden april 2018 har hun fokuseret hundrede procent på klinikken i Ålsgårde, hvor hun praktiserer indenfor de to metoder.

Individuelle behandlingsforløb

”Det er min store passion, at hjælpe mennesker med deres personlige udvikling. Hvert forløb tilpasses den enkelte, for at finde frem til netop de ressourcer og potentialer, der ligger skjult hos hver og en af os”, fortæller Christinna Camille Reed.

Bliv den bedste version af dig

Ønsker du at blive klogere på hvad psykoterapi og healing kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte Christinna Camille Reed for en uforpligtende samtale.

Lige nu får du 10 % på 3 x healing i klinikken, med henvisning til denne artikel. Tilbuddet gælder til og med februar.

Adresse: Christinna Camille Reed
Snippen 2 – 3140 Ålsgårde
Tlf. (+45) 2633 4277
christinnacamille.dk

I samarbejde med Christinna Camille Reed