Livsstil Sponsoreret indhold

Evening Cruise langs Danmarks smukke Riviera

Med Kronborg om bagbord, bobler i glasset og det kønneste kig ind mod Danmarks smukke Riviera, får du med Sundbussernes sommerevent, Evening Cruice, en oplevelse af det helt unikke.

Modtagelsen ombord på Pernille

Fra skibet får du mulighed for at se den smukke natur med skove, strande og herskabelige villaer langs nordkysten. Også de små havne med det liv, der udspiller sig der, bliver en del af den helt fantastiske kulisse for aften-cruiset.

Evening Cruise langs Danmarks smukke Riviera på færgen Pernille

Sundbussernes kaptajner, kender Øresund som deres egen bukselomme. Hvis vejret mod nord ikke arter sig, sætter de kursen sydpå langs Øresundskysten forbi Snekkersten, Espergærde, Humlebæk med Louisiana forbi den hyggelige Sletten Havn til Nivåbugten. Igen en smuk tur på sundet.

Uanset om kaptajnen sætter kursen mod nord eller syd, er det ikke kun udsigt, saltvand og solnedgang. Når tiden nærmer sig solnedgang, serveres en smuk anretning i de hyggelige saloner. Her kan gæsterne vælge mellem en lækker menu bestående af laks med rygeost, radiser og agurk. Roastbeef med kartoffelsalat. Serranoskinke med asparges, rødløgsrelish og rucola og til sidst brie, vesterhavsost og kompot. Også vegetarerne har man tænkt på. Her består menuen af asparges med æg og kapers. En frisk salat med tomat, agurk, fetaost og mynte. En ret af kartoffel, urter og tomatsalat. Blomkål med perlebyg, rygeost og urtedressing på ristet rugbrød. Også vegetar-menuen slutter af med brie, vesterhavsost og kompot.  Hertil kan man tilkøbe en dessert bestående af jordbærtrifli, mandelbisquit og kaffe

Drikkevarer kan naturligvis købes ombord.

Der er lagt op til en sommeraften-oplevelse af de helt store.

Sommeraftener på dækket

Sundbusserne slå landgangen ned første gang den 30. juni. Herefter sejler Sundbusserne Evening Cruise hver søndag til og med den 1. september.

Der er afgang klokken 18.30 fra Helsingborg. Klokken 19.00 fra Helsingør. Det er en god ide at være i ankomsthallen en kvarter før afgang.

Forventet hjemkomst klokken 22.

Bemærk at færgens kiosk er lukket under Evening Cruise.

Sundbusserne Danmark
Færgevej 24 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 5373 7010
Sundbusserne.dk

I samarbejde med Sundbusserne