Livsstil Sponsoreret indhold

”Et køkken skal matche kunden”

Man fornemmer straks, at Henrik Nicolajsen og Charlotte Nørgaard vil deres kunder, når man træder ind ad døren hos AUBO på Fabriksvej 3 i Helsingør. Alle bliver modtaget med smil, håndtryk og kaffe, og der bliver spurgt ind til behov, ønsker og drømme. Med deres mange års ekspertise i branchen, er både Henrik og Charlotte erfarne køkkenkonsulenter og gode menneskekendere.

Det skal der til for at lykkes i denne branche. Et køkken skal nemlig matche både kundens livsstil og personlighed, fortæller Charlotte Nørgaard.

Charlotte er kommet til sidste år efter at have arbejdet i mange år som indretningsarkitekt i USA. Henrik Nicolajsen har været AUBO forhandler i snart 20 år.

Det er vigtigt at lære kunderne godt at kende, så vi tager os god tid for at sikre, at det nye køkken kommer til at matche både budget og drømme, uddyber han.

Udvalget af køkkener er stort i AUBO Køkken & Bad

Man fornemmer hurtigt, at de to fungerer som et stærkt team og supplerer hinanden godt. De nyder begge at rådgive om layout og design, og at give kunderne den bedste oplevelse hele vejen igennem, når der skal vælges løsninger inden for køkkener, badeværelser, garderobeskabe og bryggers.

“Et AUBO køkken kan tilpasses næsten alle budgetter. Vi samarbejder med mange af de lokale boligforeninger, hvor kunden har et fast budget, og vi har kunder, der bor i den store palævilla på Strandvejen”,  siger Henrik.

En af de store investeringer i livet

At købe et køkken er nok en af de største investeringer i livet for de fleste kunder ud over at købe selve boligen” siger Charlotte. Hun uddyber videre:

Derfor er der mange hensyn, tanker og overvejelser, der skal tages hensyn til. Det forstår vi, og derfor tager vi os god tid til at guide kunden hele vejen igennem beslutningsprocessen. For os er der er ikke noget bedre, end at komme hjem til kunden, når køkkenet er sat op, og se hvor glade og tilfredse de er med resultatet.

AUBO leverer helhedsløsninger. Det er en af de store fordele ved at handle hos dem. Der sælges kun solide fabrikssamlede elementer og AUBO tilbyder at varetage hele byggeentreprisen, hvis behovet er der. De erfarne og meget populære håndværkere som installerer for AUBO, har været en del af teamet i rigtig mange år. De er vant til at koordinerer de forskellige typer opgaver imellem dem, så det hele glider let og smertefrit for kunden.

En af vores kunder var på ferie og kom hjem til et nyt køkken” tilføjer Charlotte. Hun var så lettet over at hun bare skulle vælge køkkenet i forretningen og godkende det nye og forbedrede design, og at AUBO tog sig af alt det andet.

For Charlotte og AUBO er der er ikke noget bedre, end at komme hjem til kunden, når køkkenet er sat op, og se hvor glade og tilfredse de er med resultatet

Kæmper for miljøet

AUBO er en dansk ejet virksomhed som ligger i Aulum.
”Vi er som en stor familie” fortæller Henrik, som har en god og tæt dialog med AUBO’s ejer Jens B. Berthelsen om produkter, markedsføring og salg. Derudover går Jens og hans kone, Grethe, som også arbejder i firmaet, gerne forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for miljø og mennesker.

” Vi er et af de få køkkenfirmaer i Danmark, som er BREEAM certificeret. Der kæmpes for miljøet hos AUBO” siger Henrik Nicolajsen. Man kan være stolt over at købe sit køkken hos AUBO af mange grunde og at være eco bevidst, er en af dem” afslutter Henrik.

AUBO Køkken & Bad Helsingør
Fabriksvej 3,
3000 Helsingør
Tlf. 49 26 69 59

 

I samarbejde med AUBO Helsingør