Livsstil Sponsoreret indhold

Et badeværelse skal være lækkert, funktionelt og med et strejf af luksus

Kan det siges mere enkelt? Henrik Nicolajsen, indehaveren af AUBO Køkken & Bad på Fabriksvej 3 i Helsingør, har arbejdet med indretning af køkkener, badeværelser og garderober de sidste 18 år, og er helt på hjemmebane:

Lækkert, funktionelt og luksus behøver ikke være stort og prangende, fortæller Henrik.

”Badeværelset er suverænt de dyreste kvadratmeter i hjemmet, så der er god grund til at få professionel rådgivning, når badeværelset skal skabes eller ny-indrettes.”

At mange badeværelser også er hjemmets mindste rum, gør ikke opgaven lettere. Selve indretningen er jo ikke det dyreste i denne process, det er ofte håndværkerudgifterne, der vejer tungt, men de er jo nødvendige, hvis der skal skiftes gulv og fliser og bygges om.

Et af hjemmets vigtigste rum

Henrik og Charlotte finder de gode og overraskende løsninger for et af hjemmets vigtigste rum

Man skal huske på, hvor vigtigt et rum badeværelset er, fortsætter Charlotte Nørgaard, som også arbejder hos AUBO i Helsingør.

Det er det sted, hvor man starter og slutter sin dag, så man skal kunne slappe af og føle sig godt tilpas i rummet.

Alene lyset kan være helt afgørende for, om du går ud ad døren om morgenen med en fornemmelse af, at du da vist ser træt ud med mørke rande under øjnene, eller at man med det rigtige lys føler, at man da vist ser ok ud og starter dagen med et smil.

AUBO forhandler de førende producenter af alt hvad der hører til i et velassorteret badeværelse.

Vi bliver hele tiden informeret om det sidste nye indenfor branchen, så vi kan give den bedste rådgivning og vise de nyeste trends til vores kunder, tilføjer Henrik.

I dag er vores kunder mere til kulør og struktur på badeværelset end tidligere. De vælger nu flere flotte farver på skabene og rigtigt spændende tilbehør som sort, messing og kobber end før, hvor de fleste købte det sikre valg af hvidt med hvidt.

Vi har lige installeret en flot sort bruseniche med matchende spejl og bruse armatur i vores showroom. Meget elegant, smiler Charlotte. Henrik og jeg kan ofte se løsninger, som kunderne måske ikke selv har tænkt på, fordi vi arbejder med design hele tiden.

Charlotte ved, hvad hun taler om. Hun har nemlig arbejdet mange år som indretningsarkitekt i Los Angeles.

Det kan være en detalje, der giver en helt ny følelse i rummet, som for eksempel en tynd kant på en vask eller et væghængt toilet, som får badeværelset til at virke lettere og mere up-to-date.

Stilfuldt med et strejf af luksus

Anbefaler helhedsløsninger

AUBO tilbyder at varetage hele byggeentreprisen, hvis behovet er der. De fleste kunder har jo ikke den mangeårige erfaring vi har med lige dette område, så de foretrækker at give ansvaret til os. Det viser sig ofte at kunderne faktisk sparer penge ved at vælge denne løsning og derved undgår dyre fejltagelser. De meget professionelle håndværkere som installerer for AUBO, har været en del af teamet i mange år. De er vant til at koordinere de forskellige typer opgaver imellem sig, så det hele glider let og smertefrit for kunden.

Når vi har totalentrepriser, kommer vi naturligvis forbi flere gange om ugen for at se, om alt går, som det skal. Vi følger opgaverne til dørs og stopper ikke før kunden er fuldt ud tilfreds, fastslår Henrik Nicolajsen.

Mange typer af flader til inspiration til det helt rigtige badeværelse

AUBO kæmper for miljøet

AUBO er en dansk virksomhed som ligger i Aulum.
”Vi er som en stor familie,” fortæller Henrik, som har en god og tæt dialog med AUBO’s ejer Jens B. Berthelsen om produkter, markedsføring og salg. Derudover går Jens og hans kone, Grethe, som også arbejder i firmaet, gerne forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for miljø og mennesker.

AUBO Køkken & Bad er BREEAM certificeret. Der kæmpes for miljøet hos AUBO, siger Henrik Nicolajsen.
Man kan være stolt over at købe sit nye badeværelse eller køkken hos AUBO af mange grunde, og at være eco-bevidst er en af dem, slutter Henrik.

Går du med tanker om et nyt badeværelse? Skal du have nyt køkken eller bryggers eller nye garderobeskabe? Så besøg Charlotte og Henrik hos AUBO i Helsingør for inspiration.

AUBO Køkken & Bad Helsingør
Fabriksvej 3, 3000 Helsingør
Tlf. 49 26 69 59
https://www.aubo.dk/find-forhandler/aubo-koekken-bad-helsingoer

I samarbejde med AUBO Helsingør