Livsstil Sponsoreret indhold

Cecilie Lassen kom i form med pilates efter problematisk fødsel

Den tidligere professionelle danser og ”Danmark har talent”-dommer Cecilie Lassens graviditet med sønnen Alvin var en af de barske. Hun fik 3-leds bækkenløsning og måtte sidde i kørestol halvanden måned.

Bækkenløsningen under graviditeten kom ret pludseligt. Op til oplevede Cecilie Lassen ellers blot “normal” til let ømhed i bækkenet.
Oveni blev hun ramt af De Quervains syndrom, en seneskedebetændelse forårsaget af væskeophobning i kroppen som også betød, at hun mistede førligheden i hænderne i 10 måneder.

”Efter fødslen havde jeg stadig bækkenløsning og sad i kørestol. Mine mavemuskler ville heller ikke samle sig. Jeg kunne slet ikke løfte min søn eller bare så meget som holde på en kop. Og jeg havde et operationssår efter akut kejsersnit som også skulle hele”, fortæller Cecilie Lassen.

Genoptræningen

I februar i år startede hun til genoptræning i Pilateshuset, og er nu rigtig godt på vej tilbage i form.

”Enetimerne med Malene i Pilateshuset har ikke bare gjort mig fysisk stærkere. Mentalt mærkede jeg en kæmpe forandring allerede efter en håndfuld sessions. Jeg er mere modig på flere områder i mit liv, og tackler stress langt bedre, når jeg passer min træning”, fortæller Cecilie Lassen.

Træningsformen er ikke ny for Cecilie Lassen, som i forbindelse med hendes tidligere balletkarriere trænede pilates en time hver dag – seks dage om ugen. Nu får hun privatundervisning i klassisk pilates i Pilateshuset, en til to gange om ugen.

”Jeg kiggede efter et sted i lokalområdet, hvor der er styr på fagligheden. Malenes baggrund som fysioterapeut gjorde mig tryg. Og så er der er ingen pumpende musik eller højrøstede trænere i Pilateshuset. Det er fagligheden og klientens individuelle behov som er i forgrunden”, fortæller Cecilie Lassen.

”Jeg er ikke helt kommet mig endnu, men jeg har det hundrede procent bedre, end for bare tre måneder siden. I det hele taget er pilates en helt genial og sund træningsform for alle aldre og størrelser, som i øvrigt giver smukke, lange, stærke og smidige muskler”, runder Cecilie Lassen af.

Privatundervisning i Pilateshuset

I Pilateshuset foregår privattimerne på klassisk pilatesudstyr, som er udviklet af manden bag træningsformen, den cigarrygende bokser og gymnast, Joseph H. Pilates.
Det er benhård træning, der styrker alle muskelgrupper og kan benyttes ved genoptræning, som almen træning eller hvis man som elitesports udøver ønsker, at optimere sin performance.

Pilateshusets dygtige instruktører har gennemgået en 600 timers lang pilatesuddannelse, som kvalificerer til at undervise i træning på pilatesudstyret, samt til at kunne undervise kunder med forskellige fysiske forudsætninger.

Hvert andet år fornyer instruktørerne deres certificering ved videreuddannelse. Derved holder sig opdaterede og sikrer et højt fagligt niveau.

Udover privatundervisning tilbyder Pilateshuset små eksklusive måttehold med max seks deltagere. Se mere om Pilateshusets forskellige træningsmuligheder her. http://www.pilateshuset.dk/om-pilateshuset/traening/

Rabatkode til privatundervisning i Pilateshuset

Få 10 procent i rabat på din første privattime i Pilateshuset, ved brug af koden: CecilieForByen ved bestilling. Kontakt Pilateshuset via mail og skriv koden i mailen. Find mailadressen her: Info@pilateshuset.dk

Og 25 procent rabat på Pilateshusets onlinetræningsprogram i 3 måneder, ved brug af koden: CECILIE Tilmeld dig her/Cecilie25.

Du kan også booke en gratis prøvetime på et af Pilateshusets seksmandshold her.

Kontakt Pilateshuset for mere information her:

Adresse: Pilateshuset
Stengade 51E, 1.sal – 3000 Helsingør
Tlf. +45 6170 3123
www.pilateshuset.dk

 

I samarbejde med Pilateshuset