Livsstil Sponsoreret indhold

Café Divino holder liv i Jazzklub uden støtte

Nu er det andet år, der holdes liv i den  lille Jazzklub på Café Divino, uden støtte fra Helsingør kommune.  Heldighvis kan  Café Divino fortælle, at det går godt! Efter den kommunale støtte stoppede, så har man i stedet for udarbejdet et koncept, hvor man kan købe et bord og her sender indehaver Franco en stor tak for opbakningen.

Langt de fleste borde er blevet solgt på ny til sponsorerne, som vi i den forbindelse gerne vil sige tak til. Det er på grund af jer vi kan præsenterer stærke navne som f. eks.Dominic Miller, Sinne Eeg, Cæcilie Nordby o.m.a. her i Espergærde, langt fra de store byer og etablerede scener. Mange tak! Det ville ikke ske uden jer.

Fra sidste års koncert med Dominic Miller. Han kigger forbi i cafeen igen til foråret.

Hvis man har lyst til at støtte op omkring  jazzklubben, så der også kan arrangerer musikoplevelser for folk i og omkring Espergærde, i fremtiden. kan det stadig lade sig gøres ved at “købe et bord” og få sit navn/logo indgraveret i en messingplade på bordet.

Så hvis du er interesseret i at støtte det fantastiske projekt, så ring til Café Divino på Tlf.: 49136377 og tal med Franco om mulighederne.

Adresse: Cafe Divino

Mørdrupvej 1 A – 3060 Espergærde
Telefon: (+45) 4913 6377
Hjemmeside: https://www.cafedivino.dk/
E-mail: cafedivino@cafedivino.dk

I samarbejde med Café Divino