Livsstil Sponsoreret indhold

Bosæt dig efter livets faser

Vores bolig er den vigtigste base vi har. Det er her vi bruger de fleste timer af vores liv til at sove, spise og lade op og det er her, vores privatliv rigtigt kan udfolde sig.

Hele livet igennem er der en bolig, som passer til vores livssituation. Men den bolig er ligesom livets faser, ikke nødvendigvis den samme hele vejen. Det har ejendomsmæglerne hos Estate i Helsingør gennem mange år i branchen erfaret, og arbejder nu med ”boligcyklussen” som et begreb.

Livets faser kan have betydning for hvilke boligbehov man har

”I tiden mellem den første bolig og den sidste, er der forskellige faser, overgange og brud i livet, som kan have betydning for hvilke boligbehov man har,” siger Morten Friis Nielsen, ejendomsmægler og indehaver af Estate Helsingør.

Boligcyklussen

Unge studerende, som måske ikke har så mange penge på kontoen, har typisk behov for en mindre bolig med en central beliggenhed.
Bliver man senere i livet til en familie med børn, ser behovene anderledes ud. Mange drømmer om mere plads og måske en have, som ungerne kan boltre sig på.
Når børnene bliver store og flytter hjemmefra, i situationer med skilsmisser, ved dødsfald og jobskifte, kan disse behov ændre sig igen. Nogle vil skalere ned. Andre vil have endnu mere plads eller bare prøve noget nyt.

Hus, have, lejlighed, beliggenhed – hvad har du behov for?

Når hverdagens behov ændrer sig

Når behovene ændrer sig, vælger mange alligevel at blive i en bolig, som måske ikke længere passer til livssituationen.

”Det kan måske virke uoverskueligt at flytte, når man har etableret sig, og befinder sig i vante rammer. Vi møder ofte mennesker med en stor have, som de ikke orker at passe. Eller familier, som kun benytter halvdelen af den bolig de råder over,” fortæller Morten Friis Nielsen.

Tid og penge er nogle af de værdier, man kan spare ved at tilpasse sig nye livssituationer, uddyber han.

Gratis behovsafklaring

Ejendomsmæglerne hos Estate Helsingør hjælper med at afdække folks drømme og behov. Er der tale om par, så finder de ud af om begge parter har samme drømme. De spørger ind til fremtiden og om der er særlige behov at tage hensyn til. Estatemæglerne kan også rådgive om hvilke specifikke tilbud der findes i Helsingør kommune.

Estate Helsingør teamet

”Det handler om, at optimere folks situation. Det er dyrt at flytte i det forkerte og fortryde, men det kan også være dyrt i både tid og penge at blive siddende. Det er derfor vigtigt med løbende behovsafklaring. Hver gang der sker ændringer i livet bør man lige tage situationen op til overvejelse,” anbefaler Morten Friis Nielsen.

”Det er det vi tilbyder at hjælpe med. Når vi kender vores kunders historik og fremtidsplaner, så er rådgivningen en proces, som kunden kan bruge på den lange bane. Derfor vil vi meget gerne se vores kunder i butikken igen, når de når til en ny fase i deres liv,” slutter Morten Friis Nielsen af.

Bohovsafklaringen er naturligvis gratis.

Mød Morten Friis Nielsen og teamet her:

Adresse: Estate Helsingør

Kongevejen 15 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 2223
Email: 3000@estate.dk

Åbningstider

Mandag 09.00-17.00
Tirsdag – torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-15.00
Søndag 10.00-15.00

I samarbejde med Estate Helsingør