Livsstil Sponsoreret indhold

Bliv medejer af et ægte fransk kongeslot

I en lille idyllisk fransk landsby i smukke omgivelser kun et par timers kørsel fra Paris, lige i nærheden af champagneruten og en ni hullers golfbane, ligger ”Château d´Arc-en-Barrois” – et ægte fransk kongeslot som du kan blive medejer af.

Château d´Arc-en-Barrois’ historie

Château Arc-en-Barrois har siden middelalderen tilhørt skiftende fyrster, kongefamilier og adelsmænd. Efter ødelæggelsen af slottet under Revolutionen i starten af 1800 tallet, hertug Kong Louis Phillippes kone Marie-Adélaïde de Bourbon slottet.
Da hertugparret senere overdrog slottet til deres datter Prinsesse Adelaide d´Orleans i 1844, udvidede og genopbyggede hun slottet til jagtslot, hvilket det også bærer præg af i dag.

Lobbyen på Château Arc-en-Barrois

I begyndelsen af 1970’erne sælger Orleans familien slottet videre. De store tilhørende jord- og skovområder købes af staten. Slottet stykkes fra og videresælges til private.

I 2001, bliver Château d´Arc-en-Barrois købt af en hollandsk skibsreder der totalrenoverer slottets udvendige og indvendige faciliteter, og omdanner det til luksushotel.

I 2011 kommer kongeslottet på danske hænder, og i løbet af 2011-2012 bliver slottet yderligere renoveret og omdannet til privat ejendom. Læs mere om slottets stil og historie her.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Slottets beliggenhed i Champagne-Ardennes og i nærheden af Burgundy kræver næppe yderligere introduktion. Vi kan blot konstatere, at ordet nydelse kommer til sin ret i disse regioner, hvor man med stor fordel købe nogle af verdens bedste champagner og vine til attraktive priser af producenterne selv.

Assorterede champagner købt direkte af producenterne selv

Områdets smukke naturoplevelser kan tilsættes alt fra badeture i varme kilder, cykelture, golfturneringer, ridning, tennisturneringer og kulturoplevelser på højt niveau. Når landsbylivet ind imellem kalder på afveksling, er en tur til Paris, Lyons, Dijon og Schweitz indenfor rækkevidde.

De nære omgivelser og landsbylivet

Langs slottets vestlige side løber den yndigste flod ”Aujon”, som med sit klare rene vand er lige til at bade og fiske i. Syd for slottets gamle franske smedejernsport står 30 smukke lindetræer og pryder alleen, som adskiller landsbyen fra slotsparken.

Slottet og landsbyen

Den lille idylliske landsby Arc-en-Barrois har sin egen kirke fra 1100 tallet, et posthus, en bager, to gode restauranter, en benzintank og et autoværksted, et apotek, en frisør, en campingplads og et stort varierende udbud af sport- og fritids faciliteter. Altså en autentisk fransk landsby med et pulserende hjerte.

Bliv andelsejer

I dag fungerer Arc-en-Barrois som privat boligforening med 50 anparter, som hver er knyttet til et værelse eller en lejlighed på slottet. Som anpart ejer du 1/50 del på lige vilkår med de øvrige ejere.

Privat værelse på slottet

Tilsammen råder slottets ejere over to fredede riddersale, et bibliotek, et stort slotskøkken med anretterrum og grovkøkken, en champagnegrotte og vinkælder, vaskerum, tv stue, opholdsstue med bar og en stor sydvendt terasse.

Som andelsejer kan du komme og gå som som du vil alle årets 365 dage.

Der er få andele tilbage til salg på Arc-en-Barrois. Priser: fra 500.000 kroner.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at kigge forbi efter aftale – man skal besøge slottet for at opleve det ”rigtigt”. For yderligere information:

Kontakt

Mail: Info@my-french-chateau.com

Adresse: Château d’Arc-en-Barrois

16 Place Moreau
52210 Arc-en-Barrois
Frankrig

I samarbejde med My French Château