Livsstil Sponsoreret indhold

Bilhuset Elmer rundt

Bilhuset Elmer i Helsingør er autoriseret forhandler og værksted for tre stærke bilmærker: Ford, Mazda og Kia. Udover en salgsafdeling rummer huset både et mekanisk værksted, et skadecenter, en fuldt opdateret reservedelsafdeling, samt dækhotel og klargøring. Bilhuset Elmer ligger på H. C. Ørsteds Vej i Helsingør, i Nordsjællands største bilhus på 4000 kvadratmeter, og er en del af den familieejede Elmer-koncern, som også har bilhuse på Amager og Bornholm.

”Alle vores afdelinger er drevet af dygtige og dedikerede medarbejdere. Vi forstår hvor meget din bil betyder for dig til hverdag, uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende. Den personlige service, faglig stolthed og stor fleksibilitet er nogle af vores nøgleord”, fortæller salgsdirektør Per Falken.

Herunder introducerer Per Falken i korte træk Bilhuset Elmers forskellige kompetenceområder:

Salgsafdelingen

Medarbejderne i salgsafdelingen har mange års erfaring i at løse kundernes forskellige behov og ønsker, og står altid til rådighed i forbindelse med fremvisninger og prøvekørsler af nye og brugte biler. De kan guide vores kunder igennem de mange spørgsmål omkring et bilkøb, samt de mange modellers forskellige kvaliteter og særlige features. Nye biler og teknologier kræver konstant større indsigt af bilejeren, hvis man vil udnytte funktionerne i sin bil til fulde.

Medarbejderne har mange års erfaring i at løse kundernes forskellige behov og ønsker, og man kan altid regne med en professionel og behagelig oplevelse i salgsafdelingen.

Salgsafdelingen hos Bilhuset Elmer. Fra venstre: Salgsdirektør Per Falken – Kia brand manager Alexander L. Schuldt – Ford brand manager Steen Jørgensen – Salgselev Jonas Nielsen – Mazda brand manager Marcello Warman.

Værkstedet

Alle Bilhuset Elmers mekanikere er certificerede, og deltager løbende i mærke-specifikke kurser, så de altid er opdaterede omkring din bils funktioner.
De modtager løbende uddannelse og informationer fra fabrikken vedrørende den seneste teknologi. Og så har mekanikerne adgang til de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer, som kun autoriserede værksteder har adgang til. Det betyder, at du altid er garanteret den korrekte service på din bil.

Ford video tjek

Et af de nyere tiltag på værkstedet er Ford video-tjek. Når din Ford skal på værkstedet, tilbyder Bilhuset Elmer et gratis Ford video-tjek, hvor du får tilsendt en video, så du kan se og forstå alt, hvad der laves – inden det udføres af mekanikeren. Der filmes og fortælles undervejs hvilke reparationer der kunne være aktuelle, hvilke dele der eventuelt bør udskiftes og hvorfor. På den måde kan du få et overblik over forløbet, når din bil er på værksted.

Først når du efterfølgende har set videoen igennem, aftales det hvilke reparationer du ønsker udført.

En mekaniker hos Bilhuset Elmer udfører et Ford video-tjek.

Reservedele og udstyr

Bilhuset Elmer har et kæmpe reservedels- og udstyrslager med de mest anvendte originale Ford, Mazda og Kia reservedele, som passer til den model du har. At have lageret i huset betyder en kortere behandlingstid, når din bil er på værksted.

Med denne store afdeling for reservedele og udstyr er Bilhuset Elmer leveringsdygtige i alt hvad du måtte ønske dig til din bil. Hvis du vil have nye alufælge, ønsker et aftageligt træk, eller andet nyt og lækkert originalt udstyr til din bil, så kan de erfarne medarbejdere i reservedels-afdelingen guide dig til den bedste løsning ud fra dine behov og ønsker.

Jackie Müller byder velkommen i Bilhuset Elmer’s afdeling for reservedele og udstyr

Skadecenter 

Hos Bilhuset Elmer findes der også et autoriseret skadecenter, hvor der udføres reparationer og skadesarbejde. Skadecenteret beskæftiger en lang række dygtige teknikere og mekanikere, der har en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne.

Når din bil er på skadecenteret, tilbydes en lånebil i hele reparationsperioden. På den måde undgår du de tidsmæssige omkostninger, der er forbundet med at have bilen på værksted.

Skulle uheldet have været ude, så råder Bilhuset Elmer også over et autoriseret og certificeret skadecenter.

Service og rådgivning

Medarbejderne hos Bilhuset Elmer er altid klar med service og rådgivning, med henblik på at diagnosticere problemerne og henvise til den optimale løsning på værkstedet, skadecenteret eller en af de andre afdelinger i huset.

Bilbranchen og markedet er i konstant udvikling og kunderne kan ofte blive i tvivl om den rigtige løsning for netop dem. Derfor gør de hos Bilhuset Elmer meget ud af, at imødekomme den enkelte kundes behov og ønsker så vidt muligt. Bilhuset Elmer har både erfaringen og fagligheden til at rådgive og servicere kunderne, så de får optimal tryghed og glæde som bilejere.

Hos Bilhuset Elmer er medarbejderne altid klar med service og rådgivning til kunderne.

”Hos Bilhuset Elmer er vi meget dedikerede til vores arbejde, og vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder. Udfordringer er til for at blive løst, og vi stiller altid gerne vores ekspertise og erfaringer til rådighed, når du eller din bil har brug for det”, afrunder Per Falken.

Læs mere om bilhuset Elmer her.

Bilhuset Elmer
H. C. Ørsteds Vej 10 – 3000 Helsingør
Tlf: +45 4920 3030
bilhusetelmer.dk

I samarbejde med Bilhuset Elmer