Livsstil Sponsoreret indhold

Autonovas flotte nye, muskuløse familiebil

Hos Autonova i Helsingør, er der kommet nye lækkerier på hylderne. Som supplement til et ellers flot sortiment, står den nye Citroén C5 Aircross nu som kronen på modelprogrammet.

Citroén C5 Aircross var i finalen om titlen ”Årets bil Europa 2019”. Prisen gik i sidste ende til Jaguar. Men for den gennemsnitlige bilkunde er familiebilen fra Citroén i virkeligheden mere interessant. Prismæssigt ligger C5 Aircrossen på et langt mere tilgængeligt niveau.

Blå himmel og lækker Citroën fra Autonova

I kølvandet på en vellykket introduktion af Citroén C5 Aircross på det danske marked i weekenden 16.-17. marts, gav Bjørn Mogensen, Citroén forhandler og indehaver af Autonova i Helsingør, sammen med salgstrainee Magnus Rønne, således en fin og uddybende præsentation af bilen.

Hvad er Citroén C5 Aircross’en for en bil?

”Citroén C5 Aircross er en benzin eller dieseldrevet SUV, og den største bil Citroén har på markedet lige nu.
Citroén har stor fokus på sikkerhed og det gælder naturligvis også for Citroén C5 Aircross, som har fået fem stjerner i crashtest. Komforten i bilen er i højsædet. Og så kan du faktisk skræddersy modellen, og få den præcis som du vil have den – indenfor nogle rammer, selvfølgelig”.

Autonovas nye Citroen C5 Aircross foran Kronborg

Hvem henvender bilen sig til?

”SUV’er er meget populære lige nu på markedet, så vi har at gøre med en bred målgruppe. Bilens størrelse taget i betragtning, så vil en familie på op til fem have stor glæde af Citroen C5 Aircross’en. Men den henvender sig i særdeleshed også til ham eller hende, der sætter komfort i højsædet. Det er en bil man snildt kan køre langt i”.

Hvad er det, der gør den så komfortabel?

”Man sidder simpelthen godt. Sæderne er fantastiske, og der er god plads til alle fem individuelle sæder. Bilens progressive hydraliske affjedringssystem – som efterhånden findes i alle modeller fra Citroén – sikrer sammen med sæderne komforten ved ujævnheder i vejen. Når man kører henover vejbump, føles det næsten som om man svæver”.

Komforten er i højsædet i Citroën C5 Aircross

Autonovas nye Citroën C5 Aicross i en rød udgave

Hvad adskiller Citroén C5 Aircross fra de andre SUV’er på markedet?

Komforten i bilen er absolut en af de ting jeg vil fremhæve. Hos Citroén tager man mennesker og bygger bilen op omkring deres behov. På den måde sikrer man gode, funktionelle biler. Funktion kommer altså foran design, men jeg synes nu også Citroén C5 Aircross er en lækker bil at se på.

Og så er der prisen. Det er bil der sagtens kan måle sig med andre, langt dyrere SUV’er på markedet. Man får rigtig meget bil for pengene med Citroén C5 Aircross’en.

Fakta om Citroén C5 Aircross

Citroén C5 Aircross leveres med tre størrelser motor:

  • Basismodellen med 1,2 motor,
  • Platinum 1,8 modellen, tre udgaver
  • Sportline 2,0 modellen

Citroén C5 Aircross fås fra kr. 269,990,-

Vil du høre mere om ektraudstyr til Citroen C5 Aircross, er du velkommen til at kontakte Autonova for nærmere introduktion. Du er også velkommen til at køre en tur i en af modellerne. Bestil tid til prøvekørsel her.

Eller kig forbi på adressen her:

AUTONOVA
Løvdalsvej 1, 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4925 2222
citroenforhandler.dk

 

I samarbejde med Autonova