Livsstil Sponsoreret indhold

Autonova: Autoriseret Citroën forhandler og klassens vilde dreng

Autonova er ikke som de andre bilforhandlere. Stemningen hos Autonova er på en eller anden måde anderledes. Mere autentisk. Ikke at der er noget galt med de andre – eller med Autonova. Autonova er bare anderledes. Autonova er ”klassens vilde dreng”.

Indehaver og daglig leder Bjørn Mogensen sidder alene på sit kontor, foran et stort maleri. Herfra tager han sig til daglig af de opgaver en leder nu engang tager sig af, når han ikke rejser eller er ude af huset til møder. Der er ikke noget ekstravagant over det, det er bare sådan det er.

Bjørn Mogensen, indehaver og daglig leder hos Autonova

Bjørn Mogensen har selv startet Autonova op helt fra bunden. Tilbage i 1981 fik han lov til at låne en garage på Gl. Banegårdsvej i det gamle Helsingør, uden en krone på lommen. Hver gang han tjente lidt skillinger på en kunde i garagen, kunne han supplere med lidt mere til værktøjskassen. I dag er Autonova en autoriseret Citroën forhandler og værksted med 17 dygtige, dedikerede og specialiserede medarbejdere.

Citroën: Højteknologiske biler med mennesket i centrum

”Citroën har gennem tiden været et af de mest innovative bilmærker. Citroën er kendt for deres højteknologiske biler. Faktisk er meget af den teknik som er i alle biler i dag udviklet af Citroën”, fortæller Bjørn Mogensen.

De forskellige modeller holder parkeret udenfor hos Autonova, ligesom for at demonstrere at Citroën er en bil der kan holde til al slags vejr. Den mest iøjnefaldende er en gammel, smuk Citroën B11 Traption Avant. Inde i hall’en er nogle få af de nyere Citroën modeller på display.

Sort Citroën C3 klar til prøvekørsel hos Autonova

Autonovas flotte, totalistandsatte Citroën B11 Traption Avant

”Franskmændene byggede biler med mennesket i centrum. De tog en familie og byggede bilen rundt om deres behov, kan man sige. Komfort, design, interiør, farver, materialer – alt sammen er udviklet med mennesket i centrum”, fortæller Bjørn Mogensen.

Specialiserede mekanikere på Autonovas værksted

Ude i Autonovas værksted møder man en let duft af metal og benzin fra bilerne der hænger et stykke oppe i luften. Mekanikerne er i fuld gang med reparationerne, med oliepletter på tøjet og opsmøgede ærmer, og armene langt inde i motorerne. Man fornemmer tydeligt at de har fuldstændig styr på håndværket.

På væggen ved værktøjet hænger kalendere med smukke kvinder – næsten helt som man forventer det, i et vaskeægte mandemiljø.

Autonovas mekanikere reparerer biler i værkstedet

Værktøj og kvinder i Autonovas værksted

”Vejen fra receptionen til værksted er kort. Så snart indskrivningen er klaret, tager man dialogen med mekanikerne selv. Det forenkler processen, og betyder at vi kan rykke hurtigt på reparationer”, fortæller Bjørn Mogensen.

Kontakt Autonova for alle slags forespørgsler vedrørende biler, eller kig forbi her:

Autonova

Løvdalsvej 1, 3000 Helsingør
Tlf. +45 4925 2222
citroenforhandler.dk

I samarbejde med Autonova