Livsstil Sponsoreret indhold

Annette Heicks Grandprix-show i Humlebæk Center

Der er rigtig god grund til, at sætte et stort kryds i kalenderen fredag den 26/7-2019. -Der kigger Annette Heick nemlig forbi Humlebæk Center, som en del af touren ”Gang i Danmark”.

Til koncerten i Humlebæk Center kan du opleve Annette Heick synge en kavalkade af danske Grand Prix hits, krydret med et musicalhit eller to. Og der vil være rig mulighed for at få løsnet godt op i stemmebåndene.

Annette Heick har en tæt tilknytning til Dansk Melodi Grand Prix. Hun fik Dansk Melodi Grand Prix ind med modermælken, da hun som lille fulgte mor Hilda på sidelinjen, og far Keld skrev et hav af grandprix sange. -Ni af Keld Heicks sange røg til tops og vandt i Danmark.

Anette Heick startede sin egen sangkarriere for alvor, da hun i 1988 stillede op til Dansk Melodi Grand Prix sammen med Tommy Seebach med sangen ”Du skælder mig hele tiden ud”. Siden har hun været vært til Dansk Melodi Grand Prix i både 2016, 2017 og 2018.

Annette Heick har lige været aktuel i hovedrollen som Eva Perón i musicalen ”Evita”, der havde præmiere i  april 2019 i Herning Kongrescenter – så mon ikke hun synger et nummer fra Evita også?

Koncerten med Anette Heick er gratis, og Humlebæk Center ønsker alle en rigtig god fornøjelse.

Se mere på Centerforeningens facebookside her.

Hvornår
fredag d. 26. juli klokken 15:00 – 15.45 med gratis adgang

Adresse
Humlebæk Center – Centertorvet, 3050 Humlebæk

Kontakt
Jan Martin Hansen: jan.hansen@letsmove.dk
Majken Feldballe Franck: majkenfeldballe@gmail.com

I samarbejde med Humlebæk Center