Livsstil

All inclusive hos ör&sund fitness i Humlebæk

Sponsoreret indhold: ör&sund fitness er Humlebæks største fitness center og ligger placeret i den smukke gamle Køllesgård på Humlebæk Strandvej, og med udsigt over Øresund. Hos ör&sund fitness er faciliteterne top moderne og rammerne eksklusive, lidt udover det sædvanlige. Hver uge er der masser af hold på programmet, og der er altid kompetent og personlig bemanding tilstede i hele åbningstiden, som medlemmerne kan rådgive sig med under træningen.

Centerejer Peter Lorentsen overtog ör&sund fitness i 2010. Med over 30 års erfaring fra branchen, heraf 8 år som centerleder i fitness Dk i Helsingør, vidste Perter Lorentsen fra starten at ör&sund fitness skulle være et fitness center for alle, og at kernen skulle være et center med sjæl.

”ör&sund fitness er et fitness center med personlighed, og hvor vi byder alle velkomne. Vi er ikke en del af en kæde, men et selvstændigt drevet center. Det betyder at vi kender vores medlemmer og det skaber en rigtig god atmosfære. Vi står parat med råd og vejledning til dem der ønsker det, og kan altid oprette et ekstra hold hvis der er mange på venteliste. Vi træffer selv alle beslutninger”, fortæller Peter Lorentsen.

Der er 85 ansatte hos ör&sund fitness. Personalet holder øje med at alle medlemmer får den hjælp og vejledning de har brug for til maskinerne og anden træning. Alle instruktører er uddannede i de discipliner de underviser i, og har masser af erfaring i rygsækken. Deraf er fire personlige trænere, som udarbejder individuelle træningsplaner sammen med medlemmerne med et mål, for eksempel vægttab, og hjælper til under træningen.

Instruktørerne afvikler tilsammen 85 hold om ugen, fordelt på fem sale. Der udbydes alt fra meditation og yoga til styrketræning, cardiotræning og reformerpilates hold.

For Peter Lorentsen som selv tager sig af den daglige drift i ör&sund fitness, og underviser i step, er fitness verdenen en livsstil.

”ör&sund fitness er mit andet hjem. Hvis man, ligesom jeg, hører til dem der får energi af at træne med andre, så er et fitness center et godt sted at arbejde sig i form. Motion skal være sjovt, hyggeligt og effektivt – og ikke for højtideligt. Det vigtigste er at man finder en træningsform som passer godt til en. Hvis man ikke ved hvad det er, anbefaler jeg at prøve en masse hold af, indtil man ved hvad der motiverer en. Det er også derfor at vi som et af få centre i Danmark tilbyder en hel uges gratis træning til nye medlemmer, så de kan mærke den specielle atmosfære og møde ör&sund’s passionerede ansatte”, siger Peter Lorentsen.

En af de vigtigste opgaver som instruktør, er at holde øje med at medlemmerne laver øvelserne rigtigt, både ved brug af maskiner og under holdtræning.

Medlemmer er hovedsageligt folk fra lokalområdet. Familier, venner, kollegaer, unge og gamle – alle aldersgrupper træner hos ör&sund fitness. Her møder man naboen, veninden, skolekammeraten og kollegaen. De smukke, rummelige og lyse lokaler byder ind til velvære og hyggelige sociale stunder.

I huset findes også frisør, kostvejleder, fysioterapeut m.m., som tilbyder deres services til  medlemmerne og andre.

Medlemskaberne hos ör&sund fitness er all inclusive og derfor er der ikke gebyrer for lån af cykelsko, programlægning, opfølgning, berosætning m.m.

Alle medlemskaber indeholder gratis, personligt programlægning på 60 min. og hvis man har brug for ekstra støtte, en opfølgning én gang om måneden på 30 min. Hvilket er ret unikt i branchen.

Lyder ör&sund fitness som et fitness center for dig, så kig forbi i receptionen og bestil en gratis prøveuge, eller meld din ind her.

Ör & Sund Fitness
Humlebæk Strandvej 21, bygning C – 3050 Humlebæk
Tlf. +45 4919 3800
Orogsund.dk

Åbningstider
Mandag til torsdag 06-22
Fredag 06-19
Lørdag 08-16
Søndag 08-20