Livsstil Sponsoreret indhold

Årets Nybolig: Thomas Jürgensen i Humlebæk

Nybolig Humlebæk er blevet kåret som Årets Nybolig i 2018. Indehaver Thomas Jürgensen fremhæver en flad struktur, frihed og erfarenhed som nogle af de elementer, der har været med til, at sikre forretningen den fornemme pris.

Nybolig Thomas Jürgensen på Humlebæk Strandvej

”Vi ved jo godt selv, at vores kontor er meget velfungerende. Det gælder faktisk dem begge. Men det er da fantastisk, at blive anerkendt for den daglige indsats vi hver især bidrager med i det daglige arbejde”, siger Thomas Jürgensen.

Nybolig Humlebæk vandt kategorien ”Bedste samarbejde med Nykredit”. Herudover var deres samlede score i alle kategorier nok til, at sikre dem en flot førsteplads som Årets Nybolig. Alle landets cirka 220 Nybolig butikker deltog i konkurrencen.

Erfarne mæglere

Medarbejderne hos Nybolig Thomas Jürgensen har været i forretningen i mange år. At have erfarne ejendomsmæglere, som kender lokalområdet i detaljerne, fremhæver Thomas Jürgensen som essentielt for en god ejendomsmæglerforretning.

Henriette Rasmussen & Tobias Hansen, ejendomsmæglere hos Nybolig Thomas Jürgensen

”Vi har været en del af gadebilledet i en lang årrække, og kender området rigtig godt. Vi går meget op i at skabe tillid og tryghed, og det kan vi med vores erfaring tilbyde kunderne. Det skal være en god oplevelse at købe og sælge hus gennem os” fortæller Thomas Jürgensen.

Medarbejdere der trives

Ligesom glade og trygge kunder går Thomas Jürgensen meget op i, at hans medarbejdere trives. Han forsøger så vidt muligt at lade medarbejderne styre deres egen arbejdstid og tilrettelæggelse af opgaverne, præcis som han selv foretrækker det.

Thomas Jürgensen, ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Humlebæk & Fredensborg

”Jeg tror på, at mine medarbejdere selv ved hvordan de arbejder bedst. Vi har selvfølgelig nogle mål vi skal nå, men hvordan vi hver især når dem, er op til den enkelte. Det tror jeg, er med til at styrke vores samarbejde”, fortæller Thomas Jürgensen.

Måske har netop denne kombination af erfarenhed og et godt arbejdsmiljø skabt grobund for, at Nybolig Humlebæk kunne modtage prisen som Årets Nybolig 2018.

Om Thomas Jürgensen

Foruden at være uddannet ejendomsmægler er Thomas Jürgensen uddannet valuar. Han åbnede butikken i 1998, og blev selvstændig for at kunne gøre tingene på sin egen måde.

Adresse: Nybolig Thomas Jürgensen / Humlebæk 
Humlebæk Strandvej 83 – 3050 Humlebæk
Tlf. (+45) 4919 3000

Adresse: Nybolig Thomas Jürgensen / Fredensborg 
Wendorfsvej 6, st. mf. – 3480 Fredensborg
Tlf. (+45) 4919 3000

 

I samarbejde med Nybolig Thomas Jürgensen