Det Sker

Kom til Historiske Træskibsdage i Helsingør i Pinsen

Sponsoreret indhold: Pinsen: 17. – 20. maj 2018, byder på en enestående weekend med en masse aktiviteter under Historiske Træskibsdage i Helsingør.

Helsingør Kommune, M/S Museet for Søfart, Helsingør Havne og Træskibs Sammenslutningen slår i pinsen op for ’Historiske Træskibsdage i Helsingør – et hav af muligheder’. Her lægger op imod 120 historiske træskibe til i Helsingørs Kulturhavn og skaber rammen for en lang række oplevelser for hele familien: Fra markedsboder, uddannelsesevents til koncerter, familieaktiviteter og madmarked. Samtidigt løber Kulturværftets signaturevent CLICK Festival og Helsingørs Jazzfestival af stablen, så hele Helsingør vil summe af liv.

Historiske Træskibsdage byder på fest i gaderne, glade mennesker fra nær og fjern, aktiviteter for alle og en autentisk maritim oplevelse med tjærelugt, knagende skibsskrog og vind i håret. Man kan gå på opdagelse i træskibene og tage sig en snak med skipperen, gå på indkøb i de mange markedsboder eller kridte skoene og lege med børnene ved Legeskibet og CLICK Play, bygge jeres eget miljøskib eller undersøge muligheden for en uddannelse til søs.

På vej rundt i havnen vil I opleve, hvorfor skibsfart har betydet så meget for Helsingør og få en levende fornemmelse for, hvordan Helsingør har forvandlet sig fra en industriby til en moderne kulturby med maritime rødder. I vil opdage det naturlige bindeled mellem havnen og byen. Og der vil være mulighed for at dykke dybere ned i historien på museerne. Og selvfølgelig masser af muligheder for at stoppe op og tage en pause, stille sulten og slukke tørsten.

Få overblik over de mange aktiviteter under Historiske Træskibsdage i Helsingør her:

https://traeskibsdage.helsingor.dk/

Læs i øvrigt lokalavisen Nordsjællands pinseavis her: