The Invisible Man (NL)
Blogs

Uge 31: Det skal jeg lave i weekenden

Købe en iskold cola på Q8 tanken
Den vildeste sommer i Danmark nogensinde (i min levetid) fortsætter. Pyh det er varmt. Danmark har jo fået sydeuropæisk sommerklima i år, og jeg må sige, at jeg stortrives med det. Synes det er fantastisk at man ikke skal slippe alt hvad man har i hænderne og løbe ud, når der endelig er en solstråle der kigger forbi. Det er nu alligevel lige et par grader for varmt på arbejde, og jeg kan høre at de iskolde colaer kalder på mig fra tanken.

Se Passage Festivals store slutshow Exit
Exit sætter punktum for Passage Festival med et gennemført, vanvittigt akrobatshow, der blandt andet inkluderer en varmluftsballonJeg oplevede Passage Festival for første gang sidste år. Hvis jeg skal være helt ærlig, så tog jeg nok afsted uden de store forventninger – og blev blæst bagover af overraskelse på den positive måde. Det var så gennemført flot, sjovt og professionelt, og jeg glæder mig til at opleve Passage Festival igen.

Heppe til wienerbrødsløbet i Helsingør
Wienerbrød og løb – de to ord kan jeg på ingen måder få til at passe sammen. Må afsted og se hvordan kombinationen virker i praksis. Håber også at få et glimt af Home ”drengene” Tobias Thomsen og Andreas Løgstrup, når de drøner forbi. Ærgrer mig over at jeg ikke selv har samlet et deltagende hold – next year.

Se fodbold på stadion
Håber jeg kan nå på Helsingør Stadion efter Wienerbrødsløbet, og se kampen FC Helsingør – Næstved BK. Det vil være en gennemført sportssøndag. Også selvom jeg ikke selv kommer til at yde meget mere end at løfte en fadøl eller to.