Blogs

Uge 28: Det skal jeg lave i weekenden

Klassiske biler på Kulturhavnen
Det er ikke første gang at jeg tager ned og kigger på klassiske biler på kulturhavnen. Det fine event foregår mange gange i løbet af foråret og sommeren. Jeg har åbenbart en lille bilentusiast gemt indeni, men udover at se på de mange flotte og velholdte biler som folk kører ud af garagerne og stiller på havnen – så er det også bare super hyggeligt at gå rundt i solen ved vandet og havnen og mærke den summende stemning.

Smuttur til Helsingborg
Skal finde en meget særlig gave til en af mine brødre og har fundet frem til en butik i Helsingborg, som har varen på hylderne. Udover at få en hyggelig tur ud af det, så koster den svenske krone jo nærmest gratis for tiden, så en smuttur t/r med Sundbusserne til nabobyen er jo nærmest win-win både på oplevelsesbarometeret og for pengepungen.

Sidde ude til langt ud på aftenen
Fredag efter arbejde skal jeg en tur forbi Kvickly og handle ind til weekenden. Nogle af de vigtigste ting på listen er vino og slik til fredag og lørdag aften. Satser på flere ”indian summer nights”, og så skal bare hygges igennem med brætspil og proviant. Men det er fredag den 13., så måske sker der noget andet spændende…? Uuh!

Til gratis rundvisning i domkirken
Jeg har faktisk aldrig set Helsingørs Domkirke, Sankt Olai Kirke, indvendigt. Det siger måske lidt om hyppigheden af mine kirkelige besøg i det hele taget. Men i weekenden viser menighedsrådsmedlem Thomas Kok rundt i den gamle kirke og jeg håber faktisk at nå forbi. Man kan jo kun blive klogere.