Blogs

Uge 26: Det skal jeg lave i weekenden

Til Store Badedag i Hornbæk
For femte år i træk skyder Hornbæk Turistforening sommerferien i gang med fællesbadning på Hornbæk Strand. 700-1000 mennesker løber i vandet præcis klokken 17.00. Det lyder sjovt og vejret er fantastisk, så det kan kun blive et hit.

Ilse Jacobsens 25 års jubilæums modeshow på Hornbæk Strand
Den 29. juni er det præcis 25 år siden, at Ilse Jacobsen grundlagde sin virksomhed. Det fejrer hun med et modeshow på Hornbæk Strand. Super fin location til sådan et event og lige efter fælles badedag på stranden.

Høre Kim Larsen og Kjukken på Kulturhavnen
Hvis jeg ikke ender med at hænge ud i Hornbæk hele aftenen, så vil jeg super gerne høre hele Danmarks  Kim Larsen & Kjukken, som spiller op til en festlig sommeraften på havnefronten ved Kulturværftet. Ved faktisk ikke om det stadig er til at få billetter – tjekker op hvis det bliver relevant.

På marvinesafari med Øresundsakvariet
Øresundsakvariet har nogle virkelig fine sommerarrangementer på paletten. En af dem jeg ikke vil gå glip af er marsvinesafari. Tror det er en kæmpe oplevelse. Turen går fra Helsingør i Øresundsakvariets store gummibåd. Når båden har passeret Kronborg, sættes kursen for fuld speed mod området ud for Hornbæk Plantage, hvor der findes et marsvinehabitat.

Foto: Torben Sørensen