Blogs

Spottet: Den hemmelige ingrediens på en grey-day

Den grønne oase Blomsterbutikken bag ved Kvickly i Stjernegade i Helsingør, er som en lille bid af himlen, på en kedelig kold og regnvejrsfuld februardag.

Jeg er en af dem der bliver påvirket af vejret. Vintertid er simpelthen ikke min yndlingstid når den står på regn og grå og koldt. Jeg drømmer mig til varme oaser eller ægte vinterlandskaber med sne og sol, samtidig med at jeg mærker min krop slæbe sig hen ad asfalten.

Sådan startede min fredag morgen, indtil jeg trådte ind i Blomsterbutikken – den mest fantastiske grønne oase. Det var som at blive mødt en eksplosion af sanseindtryk. En omfavnelse af farver, liv og dufte. Mit vinterhumør blev revet midt over på et splitsekund.

Egentlig ville jeg bare se udvalget til en anden god gang, men gik derfra med to smukke buketter.

God weekend x