Blogs

Gåture der gør glad

Igennem hele mit liv har jeg gået ture. Stort set dagligt. Ofte med hundene, men også i perioder hvor jeg har været hundeløs, har jeg gået tur. Jeg har boet mange steder, og mulighederne for gåture har været forskellige.

Badenymfer i aftensolen på hundestranden (og sikke nu en luksus at vi har en hundestrand!)

Da min mand og jeg boede i vores forrige hjem, savnede vi gode områder til luftning af os selv og vores hunde. Så flyttede vi til Hornbækområdet, og her er vi kommet i gå-tur-himlen. Vi har nu boet her i tre måneder, og der er ikke gået en dag uden at vi har talt om hvor lykkelige vi er for vores skønne omgivelser.

Mosekonen brygger i Havreholm, og landskabet lokker til aftentur.

Vi bor lige midt i et bedårende landskab som vi ikke kun kikker på, men også går tur i. Og vi skal ikke bevæge os ret langt på cykel eller i bil, før vi har så mange indbydende ruter at vi endnu ikke har afprøvet dem alle.

Både vi og hundene nyder intenst at hele Hornbæk Plantage er hundeskov.

Jeg vidste godt at gåture er en væsentlig del af mit liv, men først nu hvor jeg er flyttet fra et sted der ikke var ret gåturvenligt, til et område som har overvældende meget at tilbyde, mærker jeg for alvor hvor megen livskvalitet der ligger i en god gåtur.

En varm junidag ved Kronborg.

Vi er så glade for at vi flyttede hertil.

Hvis du vil læse mere om min hverdag på landet i skønne Nordsjælland, er du meget velkommen på min blog, Mit landliv.