Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Saftige burgere og søde milkshakes: Amerikansk burgerbar med det hele

Med “Lækre Smagsoplevelser i Haderslev” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til en lækker burgerbar i centrum af Haderslev, der byder på gourmet-burgere og lækre shakes.

Black Angus har udspring fra de amerikanske madtraditioner.

Det er næsten som at træde ind i et stykke af USA med sort-hvide plakater af store amerikanske stjerner som blandt andre Elvis Presley og Louis Armstrong på væggene og en duft af ægte amerikansk grillbar. Det er netop oksekød fra Black Angus-kvæget, der er den mest udbredte kødkvægrace i USA og Black Angus Steak House i Haderslev, er en kombineret burgerbar og steakhouse med udspring fra de amerikanske madtraditioner.

Her er der fyldige og saftige burgere på menuen, som får mundvandet til at løbe, når du sætter tænderne i dem. Det er tydeligt at smage, at der er fokus på kvalitet og lækre råvarer og ikke mindst den amerikanske smag af smeltet cheddar og sprøde, knasende fritter med mayo, som er specielt fremstillet efter restaurantens egen opskrift i Barcelona. Lige meget, om du vælger en klassisk udgave eller mere avancerede varianter med karamelliserede løg, spejlæg eller vegetarbøf, er den pakket ind i en smørstegt briochebolle. En sand oplevelse for smagsløgene.

Saftige og delikate burgere.

Er du ikke til burger, skal du prøve en mør steak med grove fritter og tilbehør, som selvfølgelig også er fra Black Angus-kvæget. Stedet er ikke blot byens og egnens største burgerbar med plads til omkring 135 mennesker, men er også af mange blevet kaldt for den bedste, og det er ikke uden grund, at der står ”gourmet burger” på menukortet.

Suppler din delikate burger med velsmagende milkshakes

Suppler maden på ægte amerikansk vis med en skummende milkshake, toppet med lækkerier eller en lidt sundere smoothie, og gør det ekstra ”greasy” med en syndig dessert. Når det skal være, så lad det være, og der er gået all in på lækkerierne hos Black Angus Steak House.

Velbekomme!

Black Angus
Ved Stormklokken 2B
6100 Haderslev
Telefon:88 61 61 62
Følg på facebook her

I samarbejde med Black Angus Haderslev