Rejser & Ophold

Oplev Odense Sommerrevy 2020 på dejligt kroophold

Det er ikke uden grund, at Odense Sommerrevy blev kåret til årets revy i 2018. Latteren ruller, når det stjernebesatte hold indtager de skrå brædder. I sommeren 2019 var det Niels Olsen, Vicki Berlin, Thomas Mørk, Sofie Lassen-Kahlke og Lars Arvad, der væltede teltet i Fruens Bøge i Odense. I 2020 er holdet sat af: Thomas Mørk, Mathilde Passer, Stig Rossen, Mette Marckmann og Lars Arvad. De er alle klar til at fortsætte succesen.

Vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger på vores kroophold med revybilletter, så vi udvider succesen i 2020 fra 9 til 13 spilledage fordelt på 6 weekender  i maj og juni, fortæller Peter Madsen fra Vissenbjerg Storkro ved Odense.

Slip latteren løs og slap af

Opholdet byder på hele pakken, så man blot kan læne sig tilbage og nyde både revy og ophold. Man ankommer til kroen 13.00, og 13.45 er der sørget for bus fra Vissenbjerg Storkro til revyteltet i Fruens Bøge, hvor man som gæst har billetter til eftermiddagsforestillingen klokken 15 i kategori A. Her bliver man budt velkommen med en velkomstdrink, og der er også en forfriskning i pausen. Efter endt revy bringer kroens bus dig tilbage til Vissenbjerg, hvor der oven på morsomhederne venter en dejlig to-retters menu serveret fra buffet samt musik og dans.

De fleste fredage sælges revyopholdet med aftenforestilling kl. 20.00.Det betyder, at man spiser kl. 17.30 med efterfølgende busafgang til revyteltet. Der er ikke musik og dans disse dage, men der serveres derimod natmad ved hjemkomst til hotellet omkring kl. 23.00

Overnatningen sker i et hyggeligt dobbeltværelse, og næste morgen kan man glæde sig til det store danske morgenbord som afslutning på kroopholdet i det fynske. Hele herligheden får man for 1.195 kroner.

Se datoer og spilletidspunkt for de enkelte dage her

Vi har kun et begrænset antal pladser, så vil man gerne sikre sig oplevelsen, er det en god ide at bestille snarest, da vi allerede har solgt 2/3 procent af billetterne, fortæller Peter Madsen fra Vissenbjerg Storkro.

Vissenbjerg Storkro har lavet en aftale med flere end 10 forskellige valgfrie seværdigheder rundt omkring på Fyn, så du får indgangsbilletten inkluderet i prisen sammen med en miniferie på storkroen.

30 år med fester og gæster på fine Fyn

Han fortæller, at Vissenbjerg Storkro har taget imod gæster i mange år efterhånden:

Sidste sommer var det 30 år siden, at vi slog dørene op første gang, og det er i dag alle slags gæster, der kommer her – både private og forretningsfolk. Vi ligger jo utroligt centralt her på Fyn mellem Odense og Middelfart, så det er nemt at komme hertil, fortæller kromanden.

Storkroen, der ligger i naturskønne omgivelser, har udvidet fra 49 til 69 værelser, da man i oktober 2019 har etableret en ny fløj, derudover  selskabs- og konferencelokaler med op til 400 gæster.

Se datoer og spilletidspunkt for de enkelte dage her

Peter Madsen fortæller, at kroens restaurant har åbent alle ugens dage undtagen søndag, og Vissenbjerg Storkro er da også et populært valg til private selskaber som fødselsdage, kobber-, sølv- og guldbryllupper og netop gennemførte julefrokoster med underholdning og overnatning.

Beliggenheden midt på Fyn er er det ideelle udgangspunkt til alle de eventyrlige oplevelser og attraktioner, vi har på Fyn. Ikke mindst vandet, du når de fynske strande og kystbyer hele vejen rundt om Fyn på en halv times tid i bil, slutter Peter Madsen.

På www.vissenbjergstorkro.dk kan du til en enhver tid se de aktuelle tilbud på blandt andet miniferie inklusive entré til udvalgte attraktioner som Odense Zoo, Egeskov Slot, H.C. Andersens Hus, Terrariet Vissenbjerg, Ditlevsdal Bisonfarm, Danmarks Fuglezoo for blot at nævne nogle eksempler.

Igen i år et stærk hold til Odense Sommer Revy.