Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Lækre smagsoplevelser i Kolding & Fredericia

På en tur rundt i Koldings og Fredericias gader, der emmer at historie med Koldinghus og fæstnings anlægget i Fredericia, kan man let blive en smule småsulten. Heldigvis er der næsten uanede mulighed for at få sulten stillet, idet de to byer byder på en lang række lækre spisesteder for enhver pengepung. Hvad enten du er til traditionelt dansk køkken, sværger til oksekød i super kvalitet eller elsker det økologiske køkken, er det til at finde. Du skal ingenlunde være nervøs for at gå sulten fra byerne. Det mest udfordrende er i virkeligheden at vælge spisested. For sulten kommer du ikke til at gå fra hverken Kolding eller Fredericia.

Ærligt og Jordnært

Bror Ditlevs gastronomi er baseret på en blanding af det nye nordiske og klassiskefranske køkken. Retterne er præget af enkelthedens æstetik.

Bror Ditlev
Dalbygade 40G
Kolding
Tlf: 7370 2522
www.brorditlev.dk

Når gæstfriheden når nye højder

På Hotel Fredericia i udkanten af byen er man gået til yderlighederne for at opnå den ultimative følelse af gæstfrihed. Uanset om man er overnattende gæst på hotellet eller ej – så er restauranten klart en tur værd. Kortet består af sæsonaktuelle råvarer som tilberedes og kombineres i moderne og yderst ambitiøse variationer, uden at miste fodfæstet. Der er i den grad fokus på det gode måltid og det høje serviceniveau, som både er imødekommende og uprætentiøs –  fuldstændig som maden!

Restauranten har den fineste udsigt over de grønne områder og i sommermånederne kan du med fordel indtage et veltilberedt måltid på terrassen.

Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
tlf: 75 91 00 00
www.hotel-fredericia.dk

Smuk og velsmagende sushi i verdensklasse


Efter et besøg på Koldinghus, som spanske lejesoldater brændte den for flere hundrede år siden, kan man let blive fristet af atami sushi restaurant, der ligger ganske tæt på slottet, der i dag er restaureret. Restauranten ligger godt placeret på Akseltorv og byder på spændende sushi-retter fra både det japanske, det koreanske og det kinesiske køkken. Alle sushi-retter tilberedes af restaurantens professionelle kokke, der tilbereder retterne med sans for kvalitet og den gode smag. Et besøg her er en garanti for et autentisk japansk eller koreansk madeventyr. Der er langt mere end 150 muligheder på menukortet, så selv om man har været på Atami Sushi en gang tidligere skal man ikke være nervøs for, at  få det samme igen. Alt sammen serveret som når sushi er allerbedst.

Atami Sushi Restaurant
Akseltorv 13
Kolding
Tlf: 7510 1070
www.atami.dk

De mange muligheders restaurant

Med plads til omkring 120 inden døre og det halve uden døre er restaurant La Melisa i Vendersgade i Fredericia et luftigt og indbydende sted at indtage sin frokost eller middag efter en tur i den gamle fæstningsby. Restauranten har netop fået nye ejere og derfor er menukortet udvidet ganske væsentligt. Her kan du få din lyst til lækre og indbydende italienske retter stillet. Er du mere til en traditionel steak klarer Le Melisa og restaurantens dygtige kokke og tjenere også det. Både par og familier kan nyde et besøg i restauranten, der indrettes i tre afdelinger. En med lys og hvide duge til par, der vil kræse om hinanden, et råt afsnit til unge og en afdeling til børnefamilier.

La Melisa
Vendersgade 20
Fredericia
Tlf: 75 95 44 64
Følg La Melisa på Facebook