Livsstil Sponsoreret indhold

Visage får det bedste frem i dit look

Når du træder ind ad døren hos en af Visages’ klinikker i enten Aarhus, Horsens, Kolding eller på Frederiksberg, træder du også ind i et stærkt iværksætter-eventyr. Bente Jensen åbnede den første Visage-klinik i Horsens for mere end 30 år siden, og i dag leder hun fire klinikker.

I Visage holder de hele tiden fingeren på pulsen indenfor de nyeste metoder indenfor hud- og kropspleje, og for eksempel var Bente Jensen en af de første, der bragte hårfjerning med sukker, kaldet sugarring, til Danmark. Det er en metode, der er mildere ved huden end de traditionelle voksbehandlinger.

Book tid eller køb lækre skønhedsprodukter online hos Visage

I klinikkerne byder de alle typer af kunder velkommen:

I Visage er vi rigtigt gode til at mærke, hvad den enkelte kunde har brug for, og hvad der vil klæde dem. Ung som ældre. Det er en af vores styrker, som også kommer med erfaringen, fortæller Bente Jensen.

Permanent makeup og hårfjerning

Visage tilbyder selvfølgelig alle de klassiske behandlinger indenfor hud- og kropspleje, og de er også stærke indenfor permanent makeup:

Med min egen alder ved jeg, at tingene ikke skal være overdone. Resultatet må ikke se malet ud, men det skal understrege de flotte træk, som man har i forvejen og måske har mistet lidt, hvis man ikke er helt purung længere, forklarer Bente Jensen.

Visage tilbyder selvfølgelig alle de klassiske behandlinger indenfor hud- og kropspleje

Book tid eller køb lækre skønhedsprodukter online hos Visage

Sammen med sine 30 ansatte prioriterer hun højt at følge med i det seneste nye indenfor hud- og kropspleje, og også permanent hårfjerning er en af Visages ekspertiser:

Vi har en sygeplejerske ansat til permanent hårfjerning. Vi kan fjerne mørke hår, karsprængninger og arbejde med hudforyngelse. Vi kan også fjerne de lyse, grå og røde hår, som man ikke kan tage med laser. Det er generelt en stor udfordring her i Skandinavien, men det har vi stor erfaring med, fortæller klinikejeren.

Økologi og undervisning

Økologiske produkter til en god pris er en af Visages fokusområder:

Vores økologiske produkter lever op til Europas strengeste krav indenfor økologi. Det er bæredygtige produkter lige fra fremstillingen over transport til nedbrydning, siger Bente Jensen.

Book tid eller køb lækre skønhedsprodukter online hos Visage

Som noget helt nyt er Visage nu også at finde som ”shop i shop” hos Mona Lisa Cosmetic i banegårdsbygningen i Horsens.

 Mona Lisa Cosmetic er totalleverandør i produkter og kurser til kosmetologer, negleteknikere, fodplejere og alle andre, som har med skønhedsbranchen at gøre. Så ønsker man at uddanne sig yderligere, har Mona Lisas uddannelsesteam masser at byde på. For eksempel negleteknikeruddannelsen, permanent makeup, vippeextensions, sugaring, beauty guasha, epilering, hot stone massage, makeup, avanceret hudpleje og alle traditionelle kosmetologopgaver. Så ønsker du opgradering eller en gren mere til en beslægtet uddannelse, er alle muligheder åbne, fortæller Bente Jensen.

Hun forklarer, der også en rigtigt god ide at tage et af de certificerede kurser hos Mona Lisa Cosmetic, hvis man vil øge sine chancer betydeligt for at få en læreplads indenfor kosmetikerfaget.

Man vil med en eller flere af de tilbudte kurser være allerforrest i køen til en praktikplads, da man hurtigt vil kunne tjene sin løn hjem til en læremester, da kurserne er bonusuddannelser, som ikke undervises i på de traditionelle kosmetiker- og kosmetologuddannelser, slutter Bente Jensen fra Visage.

Kontakt
Visage Aarhus
Skolegade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 86 12 15 44
Hjemmeside: https://visage-klinik.dk

I samarbejde med Visage