Mad & Vin Sponsoreret indhold

Guide: Tre lækre sushi steder du bør kende

Nogle dage er bare for lange til madlavning. Andre gange lokker indkøb og timer i køkkenet bare ikke, og så er det virkelig dejligt at der findes Sushi. At der så er rigtig mange steder i Aarhus, hvor man kan finde super velsmagende sushi af god kvalitet, er bare endnu bedre. Her er vores bud på de bedste 3 sushi steder:

Saichi

Saichi har restauranter både i Jægergaardsgade og Nørregade

Restaurant Saichi er original japansk restaurant i hjertet af Aarhus, hvor kvalitet, service og passion for det japanske køkken er i højsædet.Hver eneste dag hentes der friske råvarer på havnen . Saichi laver mad efter den traditionelle japanske sushi. Gæsterne kan hos Saichi sætte sig til bord eller bestille takeaway, og nyde retter, som Nigiri, Maki, Sashimi og Yakitori. Køkkenet holder sig til den rene japanske stil, hvor sushien ikke tilsættes en masse krydderier.

Saichi
Nørregade 38
8000 Aarhus C
http://www.saichi.dk/
Tlf: 86 88 88 16

Saichi
Jægergårdsgade 81
8000 Aarhus C
http://www.saichi.dk/
Tlf: 87 80 00 08

Oishii Sushi

Hos Oishii Sushi kan man nyde maden i den hyggelige restaurant eller tage den japanske stemning med hjem

Oishii er japansk og betyder delicious på engelsk. Hvis man skal oversætte det til dansk betyder det noget der er lækkert. Hos Oishii Sushi er der noget lækkert for enhver smag, hvor kvalitetsgrænsen er noget der kan brydes! De har nøje udvalgt deres fisk på markedet, så de er sikre på at gæsterne kun får det bedste af det bedste. Ligesom grønt er af den højeste kvalitet, så det er i spænd med den fisk der bliver serveret. Derfor gør Oishii Sushi  kun brug Nishiki-ris, der er noget af det bedste ris på markedet

Oishii Sushi
Nørregade 42
8000 Aarhus C
http://www.restaurantoishii.dk/

Kung Fu Express

Kung Fu Express tilbyder et væld af spændende kinesiske retter udover deres delikate sushi

Kung Fu Express tilbyder efter vores mening noget af det absolut bedste sushi og kinesiske varme retter. En skjult perle i Højbjerg, Friske, hurtige, og smagfuld sushi og kinesiske wokretter til rimelige priser. Kung Fu Express vinker til gourmands, for god Asiatisk mad derhjemme ligesom de tilbyder at levere til selskaber og fester.

Kung Fu Express
Oddervej 67 A
8270 Højbjerg
Tlf: 86 27 22 71
http://www.kungfuexpress.dk/