Livsstil Sponsoreret indhold

Rolsted Cykler favner alle familiens cyklister

Mor kan få en cargocykel med plads til de mindste, lillebror kan få sin første trehjulede, og farmand kan bestille den bedste racercykel. Storesøster kan hoppe på en mountainbike eller måske en elcykel, hvis hun er træt af modvind på cykelstien.

Hos Rolsted Cykler, som har butikker i City Vest og på Skanderborgvej i Viby, tager ejer Thomas Jürgensen og hans ansatte imod ethvert cykelønske med et smil:

Vi er meget alsidige og gode til cykler generelt, og mange familier kommer her, fordi de kan få cykler til alle i familien – både til hverdag og motion. Vi er to mand hvert sted, og vi har hver vores ekspertiser, så der er nærmest ikke noget, som vi ikke kan lave eller skaffe, fortæller Thomas Jürgensen med et smil.

Smilet er vigtigt hos Rolsted Cykler. Her er god stemning i højsædet i butikken, og det får du en god fornemmelse af, allerede når du ringer til butikken. Ventemusikken er selvfølgelig hyggelig og imødekommende krydret med lune kommentarer fra Thomas Jürgensen, så du ikke kan undgå at sidde med et smil, når telefonen bliver taget.

Jeg er så glad for min elcykel

Rolsted Cykler sælger rigtigt mange cargocykler til børnefamilierne og også elcyklerne hitter i stigende grad, og det er ikke kun pensionisterne, der er glade for det lille ekstra skub:

Det er rigtigt mange forskellige mennesker, der køber elcykler, og de fås til fornuftige priser i dag. Mange vælger en elcykel, fordi de er trætte af at komme helt svedige på arbejde, siger Thomas Jürgensen

Fra lapninger til ombygninger

Rolsted Cykler klarer både de helt små reparationer som lapninger og helt op til hovedreparationer:

Vi har alene inden for den seneste tid haft tre ombygninger af nogle lækre mountainbikes. Hvis folk ellers er glade for deres cykler, kan det godt betale sig at få lavet ændringer i stedet for at købe nyt, og vi elsker jo at få lov at skrue i en flot cykel, man ikke lige ser på værkstedet til daglig, fortæller Thomas.

Stil og praktik

Thomas Jürgensen begyndte selv i lære som cykelsmed i 1984 og har hen over årene set udviklingen fra et meget lille udvalg i butikkerne til et stort og meget modepræget udvalg. I dag har folk ofte en meget klar ide om, hvilken cykel de skal have:

I dag kan du jo få en cykel til ethvert behov, og folk er individualister og vil have den cykel, der passer til deres stil, men de kigger ikke altid på praktik. Derfor er det jo vores fornemste opgave at vejlede folk i at få den rette cykel til deres behov, så de bliver glade for at bruge den, Slutter han

Du finder Rolsted cykler her:

Rolsted Cykler City Vest
Gudrunsvej 7
8220 Brabrand
Tlf. 86 25 43 11

Rolsted Cykler Viby
Skanderborgvej 107
8260 Viby
Tlf: 86 25 43 11

Du kan også møde Rolsted på facebook: https://www.facebook.com/Rolstedcykler/

I samarbejde med Rolsted Cykler