Mad & Vin Sponsoreret indhold

Rustik romantik med rødder i Frankrig og Italien

Hvis det franskklingende navn leder dine tanker hen på aromatisk rødvin og det franske køkken, er du på rette vej, når du skal beskrive restauranten Le Pagnol. Du skal blot tilsætte de bedste elementer fra den italienske gastronomi, og så har du et indbydende menukort, hvor I som gæster kan udvælge to eller tre retter til en rigtig god pris.

Her er råvarerne af allerhøjeste kvalitet, og i køkkenet arbejder kokken med afsæt i den franske og italienske madkultur. Den kombination giver et lækkert twist til maden, og oven i købet kører Le Pagnol med bæredygtige priser på menuen, så man kan få en dejlig aften i byen med mad og vin til en god pris. Der er også studierabat.

Hos Le Pagnol er råvarerne af allerhøjeste kvalitet,

Varme og hygge

Den hyggelige restaurant med rå murstensvægge, varme farvetoner og komfortable lædersæder er placeret på Sønder Allé 29 i Aarhus’ bankende hjerte, så et besøg her er en oplagt begyndelse på en dejlig aften i smilets by.

Ejeren har gjort meget ud af at indrette Le Pagnol rustikt og charmerende, så både hygge og romantik kan blomstre frit, og der kommer da også rigtigt mange par, dates og venner og spiser i restauranten.

Stamkunderne elsker restauranten for ”det der lille ekstra” udover det gode måltid. For restauranten har atmosfære, der spilles fransk og italiensk musik, der understreger stemningen, og betjeningen er smilende og servicen god. Det her er simpelt stedet at give kæresten en god oplevelse eller at invitere veninderne til en hyggemiddag.

Le Pagnol tilbyder et imponerende vinkort med 180 vine

Et imponerende vinkort

Restaurantens ejer er noget af en vin-entusiast, og derfor byder vinkortet på op mod 180 forskellige vine. Der er selvfølgelig kvalificeret rådgivning at hente, når du skal udvælge vinen til jeres mad, for det er en kunst at finde den rigtige vin. Le Pagnol følger meget med i, hvad der er på markedet lige nu, så du altid kan få en vin, der passer til din smag og pengepung til maden.

Og hvorfor hedder restauranten så Le Pagnol? Jo, hvis du er interesseret i teater og film, kender du måske forfatteren Marcel Pagnol, der har skrevet en del teaterstykker samt manuskripter til film. Han var bosat i det franske Provence, hvor Le Pagnol henter sin franske inspiration, og deraf navnet.

Le Pagnol
Sønder Alle 29
8000 Århus C
Bordbestilling: 86122471
Hjemmeside: https://www.lepagnol.dk/

I samarbejde med Le Pagnol