Mad & Vin Sponsoreret indhold

Græsk mad med kærlighed og varme i Egå

Et stenkast fra vandet i Egå ved Aarhus ligger Sevag’s Grækeren. En restaurant, hvor du føler dig hensat til en græsk taverna, og hvor du får serveret de lækreste retter med varme og masser af livsglæde. Sevag Aharounian bliver ofte bare kaldt grækeren, og restauranten i Egå er hans hjertebarn. Der også et populær sted for deres take away mad.

Kvaliteten af maden vil jeg lade dig om at bedømme selv, men priserne ”Byens bedste restaurant” i 2014 og 2015, en nominering hertil i 2016, Udmærkelses Certifikat 2017 og 2018 fra Tripadvisor og ”Årets sydeuropæiske restaurant” i 2017 taler for sig selv.

Taknemmelighed og livsglæde

Nævner man priserne for Sevag smiler han:

Når man vinder en pris, skal man være taknemmelig, og det er jeg, og så skal man yde endnu mere! Jeg elsker at lave mad og gøre min gæster tilfredse, og når de kommer her på Sevags, vil jeg give dem hele pakken. De får den græske krydrede mad, varm stemning og livsglæde, fortæller Sevag og tilføjer et begejstret ”opaaa!”.

Bestil bord eller takeaway her

Han rejser sig peger på et lille skilt, der hænger i restauranten. På skiltet står der ”Taknemmelig, ydmyg, respekt, kærlighed, tilgivelse, familie og til sidst ”opaaa!”

 ”Opa” er er udtryk, vi bruger meget på græsk for at udtrykke begejstring og glæde, og ordene på skiltet er mine værdier her i livet og her i restauranten. Jeg er stolt af, at folk kommer fra hele Aarhus til min restaurant, og jeg har mange gode stamkunder, hvor jeg følger børnene vokse op, fortæller Sevag med levende armbevægelser.

Mød det græske køkken

Sevag har lavet tzatziki, græsk salat og grillet kød til århusianerne i 28 år, før hen på Trøjborg, og de seneste seks år i Egå, hvor han har fundet lokaler, der også egner sig til større selskaber med helt op til 65 spisende gæster.

 Sidste år havde jeg 18 konfirmationer, så det er så dejligt, at vi nu har pladsen til, at folk kan holde deres fester her hos mig. Jeg har holdt barnedåb og senere konfirmation for de samme børn, smiler Sevag, der selv er familiefar og dansk gift.

Bestil bord eller takeaway her

Hans egen favorit på menuen er meze, de små retter, som man får et stort udvalg af

Her får du lidt af det hele og mange forskellige farver og smagsnuancer. Der er både lidt koldt og lidt varmt. En kærlig hilsen fra det græske køkken på bordet på en gang.

Gratis kindkys!

Og når man som gæst har spist Sevags gode krydrede mad fra Grækenland og har nydt stemningen, kan man være heldig at blive sendt godt videre med et kindkys fra Sevag på ægte græsk maner. For som det står på skiltet ved indgangsdøren: ”Gratis kys alle ugens dage!”

Det er lidt for sjov, men alle, der har lyst til et kindkys, må få et, for sådan gør vi i Grækenland. Her hos Sevag får man kvalitet, varme og menneskelighed – det er ikke bare et arbejde for mig, det er en passion, restauranten og vores kunder er mit hjerteblod understreger Sevag.

Opaaaaaaaa og Yamas !!!!

Kontaktinfo:

Sevags Grækeren
Kystcentret
Skæring Strandvej 3
8250 Egå
+45 86 17 62 22
graekeren@sevags.dk

Åbningstider:
Alle dage fra 16-21.30
(Køkkenet lukker 21.00)

I samarbejde med Sevags Grækeren