Mad & Vin Sponsoreret indhold

Fransk Früd til alle på Dalgas Avenue

Du sætter dig ved bordet i den smukke gamle patriciervilla med udsigt over Aarhus Bugt. Tjeneren serverer barista-kaffe og det bedste fra den franske morgenmad med blandt andet smørbagte croissanter, surdejsflute, brie, hjemmelavet marmelade og lækker quiche. Omgivelserne er lette og lyse, som befandt du dig et i et afsnit af Badehotellet, og oplevelsen bliver kun bedre af, at prisen for hele herligheden i den grad er til at overkomme.

Du kan bestille bord på Früd Brasserie og Restaurant her

Früd Brasserie og Restaurant åbner fredag den 16. november på Dalgas Avenue lige over for Tangkrogen i Aarhus. Ejerens gastronomiske kunnen har mange aarhusianere nydt godt af tidligere, da han har drevet restaurant i byen gennem flere år:

Sidste år solgte jeg det hele, og min kone og jeg rejste ud i verden for at finde inspiration til vores næste projekt. Jeg brænder for at gøre folk glade, og som kok er det nemmest for mig at gøre med god mad. Aarhus har givet mig så meget gennem årene, og nu vil jeg give noget tilbage til Aarhus, fortæller Jürgen Frühwirth.

Et folkested med høj kvalitet

Han ønsker, at Früd skal være et folkested, hvor alle skal have mulighed for at få en god oplevelse, og derfor har han udviklet to koncepter til stedet:

Om dagen er vi et brasserie med fransk morgenmad og frokost, og vi tilbyder for eksempel en business lunch, hvor du og din forretningsforbindelse kan nå tre retter på én time til 195 kroner. Om aftenen fra 18.30 – 22 er vi en restaurant med en menu med alt inklusiv til 649 kroner – snacks, appetizer, aperitif, tre udvalgte retter og vinmenu. Så kan alle få råd til en skøn middagsoplevelse med det hele, fortæller Jürgen Frühwirth.

Du kan bestille bord på Früd Brasserie og Restaurant her

Råvarer og smag betyder alt

Råvarerne er i top, og et samarbejde med den økologiske Topkærgaard lige uden for Aarhus sikrer, at Früd altid har dagfriske æg og grøntsager.

I mit køkken er kvaliteten af råvarerne fundamentet. Retterne er enkle og tager deres udspring i det franske køkken, og smagen er altid det allervigtigste, fortæller Jürgen Frühwirth, som glæder sig til at byde aarhusianerne indenfor i det nye Früd.

Du kan bestille bord på Früd Brasserie og Restaurant her

Når vejret er til det, har restauranten 70 siddepladser udenfor i de fantastiske omgivelser, hvor man på terrassen blandt andet møder finesser som drejelige ”øer”, så man altid kan sidde i læ. Jürgen har også tilføjet de særlige tyske strandkurvestole med plads til to, veninder eller måske turtelduer, som kan sidde og hyggesnakke i fred og ro og putte sig med tæpper og puder, mens de nyder lidt lækkert fra køkkenet.

Det er da den rene fryd!

Früd Brasserie & Restaurant
Dalgas Avenue 54
8000 Aarhus C
info@frud.dk

Brasserie
Mandag – lørdag 08:30 – 16:00
Søndag efter aftale

Restaurant
Torsdag – lørdag 18:30 – 22:00
Søndag efter aftale

I samarbejde med Früd Brasserie og Restaurant