Livsstil Sponsoreret indhold

Europas største bane er for alle

 Vi er meget mere end bare en gokartbane,” siger Henrik Stærmose, der er direktør for Racehall i Aarhus S, som er Europas største indendørs gokartbane, målt på køreareal, som er 7.500M2, hvilket giver plads til hele 34 gokarts på banen samtidig.

Der er altid fart over feltet både i bogstavelig forstand og i overført betydning. Siden åbningen i juni 2006, hvor stedet kun bestod af gokartbanen, er der kommet mange flere tiltag. Ud over racerbanen huser Racehall en indendørs skiarena, der blandt andet udbyder skikurser året rundt, et musikstudie, hvor amatører kan indspille en CD med covernumre samt en Formel 1-simulator og det amerikanske restaurantkoncept The Diner. Kort sagt, er der noget for enhver og for alle aldre.

Racehall er blevet meget mere end blot Gokarts. Stedet huser nu alt fra ski til Formel 1-simulator og det amerikanske restaurantkoncept The Diner.

110.000 besøgende årligt

Gokartbanen er der, hvor det hele startede, og her kan alle faktisk være med. Vi har både dobbelte gokarts, så dem, der ikke har lyst at køre selv, alligevel, kan sidde med som passager. Derudover har vi også børnegokarts, så de små også kan køre en tur på banen. Det er især populært til børnefødselsdage, fortæller Henrik.

Han slår fast, at det at køre gokart er for alle, og der er styr på alt lige fra introduktion til køretøjet, sikkerhed på banen og helhedsoplevelsen, så både den urutinerede kører og den erfarne får en god oplevelse. Der er åbent året rundt fra 10-20, og i alt besøger op til 110.000 meget forskellige typer af mennesker Racehall årligt. Her er virksomhedsmøder, hvor benene kan strækkes, og der er mulighed for at koble hjernen fra i pausen med en runde i gokarten eller skibåndet. Stedet danner de festlige rammer om polterabends, hvor en flok glade kvinder kan indspille et musiknummer eller udfordre hinanden i deres køreegenskaber.

110.000 meget forskellige typer af mennesker besøger Racehall årligt

Skræddersyede events

Hos Racehall kan de besøgende booke en helt klassisk tur på banen og efterfølgende booke et bord hos The Diner eller tage maden med hjem, men der er også mulighed for skræddersyede events.

Det er måske en floskel, men hvis ikke vi udvikler, så afvikler vi. Det er det mantra, vi lever efter, siger Henrik.

Teamet hos Racehall tænker hele tiden i nye muligheder og en af de nyeste tiltag er samarbejde med skoler om at få gokart på skoleskemaet. Her kan en skoleklasse bruge både fysik, matematik og idræt, og ud over en tur på racerbanen kan de lære om hastighedsmålinger og lignende. Henrik Stærmose er åben over for alle typer af samarbejder og alle typer af kunder. Det er det, der gør stedet så specielt og skaber den særlige stemning af diversitet i huset. Alle er velkomne.

Racehall A/S
Hasselager Centervej 30
8260 Viby J
Tlf: +45 8628 0170
Hjemmeside: https://racehall.com/

 

I samarbejde med Racehall