Mad & Vin Sponsoreret indhold

Den bedste belønning er glade gæster

Der er plads til hele familien på Lystrup Café & Familierestaurant, hvor ejer Ahmet Gültekin netop har fejret fem års jubilæum.

Det har været fem gode år, hvor udviklingen hele tiden har været positiv. Vi byggede restauranten fuldstændigt om, da vi overtog den for fem år siden, og folk har taget imod os med åbne arme. Det er vi meget glade og taknemmelige for, fortæller Ahmet Gültekin.

Han har lavet mad i 22 år, og det har altid været på hans egne restauranter – tidligere for eksempel i Beder og Hurup Thy, og han driver stadig restaurant i Blokhus.

Her i Lystrup er det alle slags mennesker, der kommer på restauranten. Vi har rigtigt mange familier, men også kærestepar, og vores mad er internationalt inspireret, så der er noget for alle, forklarer Ahmet.

Fra Italien over Tyrkiet til Mexico

Menukortet byder for eksempel på italiensk i form af pizza og pasta, mexicanske burritos og nachos, tyrkiske specialiteter samt klassiske a la carte-retter som fiskefilet, burger, steak og forskellige salater.

Det tyrkiske islæt er en naturlig selvfølge af, at Ahmet Gütelkin kom til Danmark fra Tyrkiet for 28 år siden, og derfor har han valgt de bedste ting fra sit gamle hjemlands køkken til restaurantens menukort.

Mange stamgæster

Den hyggelige indretning, hvor der også er legerum til børnene, den gode mad og venlige betjening betyder, at restauranten har mange stamgæster.

Folk kommer igen og igen og igen, og så tager de venner og familie med, så vi får gæster mange steder fra. Det er meget dejligt. Jeg har jo en stor kærlighed til at lave mad, og den bedste belønning, jeg kan få for mit arbejde, er glade gæster, smiler Ahmet Gültekin.

Kigger man på restaurantens Facebook-side, vidner de mange positive anmeldelser da også om, at gæsterne på Lystrup Café & Familierestaurant da netop også er glade.

Selskaber og takeaway

I den rummelige restaurant er der også mulighed for at holde selskab for op til 50 personer som fødselsdag, julefrokost og konfirmation.

Så finder vi den rigtige menu sammen, og vi laver gerne en flot buffet med alle yndlingsretterne til dit selskab, siger Ahmet. Har man mest lyst til at være hjemme, kan alt fra restaurantens menukort bestille som takeaway og hentes på Bystævnet 1 i Lystrup.

Kontakt
Lystrup Café & Familierestaurant
Bystævnet 1
8520 Lystrup
Tlf for bordbestilling og takeaway: 86 22 61 65
Hjemmeside: https://www.lcfcafe.dk/

 

I samarbejde med Lystrup Café & Familierestaurant