Mad & Vin Sponsoreret indhold

China Wok House i nye klæder

For mange, madglade aarhusianere er China Wok House en velkendt restaurant – og ikke uden grund. I over 40 år har det folkekære spisested langet forårsruller og velsmagende wokretter over disken. Bestyrer Carsten Cheung har ikke været med fra begyndelsen, men har overtaget restauranten i 2001 af sin far, som overtog den fra sin far endnu flere år tilbage.

Gennem tre generationer har China Wok House haft til huse i Regina Krydset mellem Sønder Allé og Strøgets midte. Egentlig begyndte det hele som et godt, dansk cafeteria, hvor Carstens farfar solgte hotdogs og kaffe, da han i 1973 så en annonce i den lokale avis om at overtage lokalerne og dermed også kaffemaskinen og pølserne til de mange hotdogs. Carstens farfar slog til, men ændrede hurtigt cafeteriaet til en restaurant med kinesisk mad på menuen, fordi det er det, han kan og brænder for.

Fra kaffe og hotdogs til lækker kinesisk mad

 

Inden for kinesisk kultur er det normalt, at børnene ender i den samme branche som deres forældre. Jeg er nærmest vokset op på China Wok House, så derfor var det helt naturligt at overtage restauranten i 2001 efter min far, fortæller Carsten Cheung.

 Historien fortsætter

Den 29. juli er der taget hul på et nyt kapitel i det kinesiske spisesteds helt specielle historie: Fra Regina Krydset er China Wok House rykket til Åboulevarden 64. Tiden var den rette til luftforandringer uden at ændre på konceptet, der stadig er enkelt med wokken som vigtigste redskab.

Vi er tro mod de oprindelige værdier, som vores gæster værdsætter. Det er derfor, jeg kommer op om morgenen. Jeg er glad for det, jeg laver, fordi vores besøgende er det, smiler Carsten Cheung.

Trofaste gæster ved bordene

Flere, glade stamgæster har fundet deres vej til China Wok House gennem de mange år og gør det stadig på Åboulevarden 64.

For Carsten Cheung er det altafgørende, at gæsterne får, hvad de kommer efter i hans restaurant: God betjening og hyggelige rammer til at spise de hjemmelavede og traditionsbundne retter.

Hos China Wok tilbydes lækre hjemmelavede og traditionsbundne retter

China Wok House
Åboulevarden 64
8000 Aarhus C.
Tlf. +45 86 12 69 23
https://www.chinawokhouse.dk/

Åbningstider:
Alle dage 11.00 – 22.00

I samarbejde med China Wokhouse