Rejser & Ophold Sponsoreret indhold

Klassisk hotel med fantastisk beliggenhed

For 136 år siden slog Hotel Vildbjerg dørene op for allerførste gang i den lille, charmerende by mellem Herning og Holstebro. Meget er sket siden, og hotellet er løbende blevet renoveret og udbygget, men den hyggelige og afslappede stemning er stadig den samme.

Med 33 værelser får du en særlig intim og hjemlig stemning, når du besøger hotellet, der ligger godt placeret mellem nogle af Jyllands største seværdigheder. På blot en time kan du være i enten Legoland eller Jesperhus Blomsterpark, eller du kan dyppe tæerne og blive blæst igennem ved Vesterhavet.

Hos os får du et ophold med fokus på god service og en hyggelig atmosfære. Du kan for eksempel booke et all inclusive ophold, hvor du ikke skal tænke på noget. Her får du morgenmad og aftenmenu inklusiv drikkevarer samt to overnatninger,” fortæller Heintje Simonsen, der startede på hotellet i 1999 og har været daglig leder siden 2011 efter nogle år et andet sted.

Book et all inclusive ophold på Hotel Vildbjerg, så behøver du ikke tænke på andet end, at nyde.

Hotellet byder på god, klassisk og veltilberedt mad, og det er også muligt at besøge restauranten, selvom man ikke er gæst på hotellet.

Flotte natur- og kulturoplevelser

Du behøver ikke sætte dig i bilen for med Danmarks nok smukkeste hedelandskab i baghaven, der endda er blevet en del af den nye danske naturkanon, er der lagt op til gode vandreture i den barske og autentiske natur.

Oplev naturen fra en af områdets smukke golfbaner Trehøje Golfklub

Rundvandreturen ved Trehøje byder på åbne vidder og Vestjyllands højeste punkt, hvorfra du fra 111 meter over havet kan skue ud over den jyske hede. Man kan også vælge at opleve naturen fra en af områdets smukke golfbaner Trehøje Golfklub, som hotellet har et tæt samarbejde med.

Du kan også vælge at tage på shoppetur til Herning eller opleve kunstmuseet HEART. På den måde er Hotel Vildbjerg det perfekte udgangspunkt for et miniophold i det jyske, uanset om det er aktiv ferie, kulturel ferie eller et romantisk get-away.

Hotel Vildbjerg
Bredgade 1
7480 Vildbjerg
Tlf.: +45 97 13 11 00
Hjemmeside: https://www.hotel-vildbjerg.dk

I samarbejde med Hotel Vildbjerg