Februar, 2020

18feb15:0016:15Hans og Grete

Detaljer om arrangementet

Søde sager og snedige børn
Når børn sættes på prøver i eventyr kan de klare alt – selv en ond heks, der lokker med sukker og pandekager. Brdr. Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser.

Historien er i sin enkelthed grusom. Fattigdommens nød (og en ond stedmoder) får en far til at sende sine to børn ind i den store, mørke skov. Og det er ikke meningen, de skal komme ud igen, for han har ikke råd til at brødføde dem. Skoven gemmer på både pandekagehus og heks. Men heldigvis er Grete både god og handlekraftig.

Efter succesopsætningen af H. C. Andersens forrygende eventyr ‘Fyrtøjet’ kommer instruktør Martin Nyborg, scenograf Mari Lassen Kamsvaag og koreograf Kasper Ravnhøj tilbage til Aalborg Teater for at skabe en ny stor oplevelse for børn over børneklassikeren ‘Hans og Grete’. Med Martin Nyborg, hans kunstneriske team og de vidunderlige skuespillere fra teatrets ensemble glæder vi os til at præsentere en børne- og skoleforestilling, som taler klart og med varme til alles hjerter.

Anbefales fra 5 år.

Hans og Grete
Eventyr af Brødrene Grimm
23. januar – 14. marts 2020
Store Scene

▪️ Voksne: 160 kr.
▪️ Børn under 15 år: 80 kr.
▪️ Unge under 25 år: 80 kr.
▪️ Studerende: 90 kr.

Læs mere på: https://aalborgteater.dk/event/hans-og-grete/

Tid

(Tirsdag) 15:00 - 16:15

Sted

Aalborg Teater

Jernbanegade 11