Rejser & Ophold

Fire Fabelagtige Feriemål

Sommerferien lurer lige om hjørnet og det samme gør frygten for at sidste års solrige sommervejr, ikke vender retur. Det samme gør tankerne om hvordan vi skal klare os igennem den tid hvor regn og slud dominerer det danske klima. Derfor guider ForByen dig her til 4 eksotiske, varme og oplevelsesrige destinationer, som er værd at drømme om – også er de tilmed ganske prisvenlige.

Få fordommene gjort til skamme på Mallorca

Mange forbinder stadig den spanske ferieø med grisefest og pensionist-udflugter, men den er så meget mere end det. På Mallorca er det muligt at opleve ægte spansk kulturhistorie i form af gamle katedraler og klostre. Ligeledes byder øen på mange spændende råvare – alt fra lokale specialiteter som skinke og olivenolie, til frisk fisk og skaldyr. Naturen er storslået og oplagt til vandreture og besøg i drypstenshuler. Kort sagt Mallorca har det hele, uanset om du leder efter en romantisk destination for 2 – eller skal have hele familien med ned i varmen.

Pris for 2 personer fra: 4.396 kr all-incklusive

Bestil her: https://www.primotours.dk/rejsemal/mallorca

 

Græsk idyl i ægte Mamma Mia-stil

 Der findes et hav af smukke øer, pulserende byer og hvide badestrande i Grækenland. Et af de mere oversete og uspolerede rejsemål, er den lille idylliske ø Meganisi. Her møder du, som det første når du stiger af færgen, det smukke Esperides Resort. Her er lyst, lækkert og du vil med garanti få græsk kultur i overflod når du bevæger dig rundt på øens mange små oaser.

Pris for 2 personer fra: 4.996 all-inclusive 

Bestil her:  https://www.primotours.dk/rejsemal/meganisi)

På skattejagt i Tyrkiets ældste havneby

Sagnet siger at der er gået så mange sørøverskibe til grund i området omkring havnebyen Side, at der også ligger flere skatte gemt – og gennem tiderne har mange da også både forsøgt, og lykkes med at grave sølvmønter op af undergrunden. Byen ligger på en halvø med hvide sandstrande til begge sider og har været centrum for en lang række historie søslag. I dag er havnebyen præget af stor gæstfrihed og farverige, frodige blomster som pryder byens gader. Side er den perfekte destination hvis I leder efter et varmt feriemål som vil imponere familiens mindste pirater.

Pris for 2 personer fra: 6.396 kr. all-incklusive

Bestil her: https://www.primotours.dk/rejsemal/tyrkiet/side

Store oplevelser til små penge
 

Porto Santo er et sandt ø-paradis af den spektakulære art. Vulkanøens bjerge strækker sig majestætisk mod himlen og det azurblå Atlanterhav omkredser øens kyster. Porto Santo har det hele, fra gyldne badestrande og storslåede bjerglandskaber, til golfbaner og luksus spa. Øen indbyder i høj grad til cykel- og vandreture i de smukke omgivelser og til frokost i de små gader. På Porto Santo er man sikret godt vejr hele året og stedet byder på mange gode hoteller i vanlig høj Portugisisk stil.

Pris for 2 personer fra:: 7.996 kr. all-inclusive

Bestil her: https://www.primotours.dk/rejsemal/porto-santo